Share

cover art for 118. Helhet hemma och kroppsformer

STILSNACK Althin Wistrand

118. Helhet hemma och kroppsformer

Season 6, Ep. 118

Stilsnackarna pratar om hur du lyckas med helheten hemma och emot och gott kring kroppsformer.

More episodes

View all episodes

 • 137. 137. Stilsnackarna snickesnackar

  37:52
  Catching up! Så här låter det när stilsnackarna tar igen två veckors frånvaro i ett avsnitt som egentligen inte handlar om någonting. Men vi får ändå höra mer om Jannice stilbyte och varför Katarina har stått i underställ på en sten ute i havet på Gotland.
 • 136. Novent och mysbralla

  38:31
  Stilsnackarna om bloggarnas favorit "novent". Katarina undrar varför man inte bara kan få sitta i sina grå mysbrallor och ha tråkigt medan Jannice har hittat sitt eget sätta att lyfta mysdressen.
 • 135. Från tårtor till lyxiga hem

  34:42
  Lär dig om möbler och detaljer som ger dig ett lyxigt hem och skapar en omhuldande känsla samtidigt som du får receptet på hur du lyckas hitta balansen mellan din livstil och garderob.
 • 134. 134. Vinterns jackor och varma välkomnanden

  32:56
  Från vinterns jackor till välkomnande entréer som skapar en varm känsla. Stilsnackarna ger dig tipsen till vintergarderobens fem basjackor och hur du lyckas med att skapa en inbjudande och stilfull entré till ditt hem.
 • 133. Stilfullt och hållbart

  33:47
  Stilfullt och hållbart: Bygg din basgarderob och skapa inspirerande moodboards för en hållbar inredning. Katarina överraskar med en nyhet och Jannice vill inte vara sämre utan ger lyssnarna en generöst erbjudande. Missa inte!
 • 131. 131. I framkant. Testing, testing...

  49:09
  Stilsnackarna "borrar" vidare med nytt inspelningssätt, klurar på underkläder och höstkänslan hemma. Det blir en hel del snack om vad som har hänt och den halvtimmeslånga podden blir snudd på en timme lång.
 • 130. Stilsnack - en ofiltrerad comeback!

  50:57
  En äkta och ärlig comeback! Stilsnackarna sätter sig i soffan och kör på som vanligt. Ett efterlängtat avsnitt, med mycket värme och en smula ringrostigt om inredning, mode och stil.
 • 129. 129. Sankta lucia, fröken Sverige och filmtips

  34:49
  Stilsnackarna pratar om stilsnackisar på tv, tipsar om filmer och skrattar över gamla historier.