Share

cover art for Julie Marias transformation i Trekroner

Stemmer fra Musikbyen

Julie Marias transformation i Trekroner

Season 1, Ep. 1

Sanger, sangskriver og Trekroner-baseret musiker Julie Maria fortæller i denne samtale med musikbysupervisor i Roskilde, Mikael Pass, om sit liv med musikken, projektet "Hold Det Lokalt" og hvordan hendes liv ændrede sig da hun flyttede til Trekroner.


Læs mere om projektet Hold Det Lokalt her.

Følg Julie Maria på Facebook, Instagram eller besøg hendes hjemmeside.


Læs mere om Stemmer fra Musikbyen på Polyfons hjemmeside her.


Vært: Mikael Pass.

Gæst: Julie Maria

Musik: Adobe Stock.

More episodes

View all episodes

  • 3. Anne er rektor for musikbranchens sangskriverskole

    36:29
    I denne episode har vi inviteret Anne Meldal i studiet. Anne er rektor for Danish Songwriting Academy – en privat eliteuddannelse for sangskrivere og producere, der har til huse i et tidligere plejecenter i landsbyen Vor Frue her i Roskilde Kommune. Akademiet åbnede dørene for deres første årgang af elever i efteråret 2021 og har netop åbnet for ansøgninger for elever til fjerde årgang. Hvad uddannelsen går ud på og hvorfor den er nødvendig i den danske musikbranche kan du høre om i samtalen med Anne. Og er du interesseret i yderligere informationer kan de finde på Danish Songwriting Academy's website.Anne har gennem de sidste 10 år arbejdet i den kommercielle del af musikbranchen – bl.a. i Warner Music Group og Disco:Wax, hvor hun har været PR og Senior Product Manager for artister som Christioffer, Barbara Moleko, Lord Siva og The Minds of 99. Siden 2021 har hun været rektor for Danish Songwriting Academy og er også udpeget medlem i Roskilde Kommunes Musikbyudvalg. Læs mere om Stemmer fra Musikbyen på Polyfons hjemmeside her.Vært: Mikael Pass.Gæst: Anne MeldalMusik: Adobe Stock.
  • 2. Louise Søborg og livet i Ria Kollektivet

    24:51
    Et helt særligt musikfællesskab er gennem de seneste år blomstret op i øvelokalerne og det tilhørende musikstudie i ungdomsklubberne i Roskilde-bydelene Himmelev og Trekroner. Her har en flok unge musikere og sangskrivere skabt Ria Kollektivet, der i dag rummer omkring 120 medlemmer og en aktiv bestyrelse på 9 personer - alle i alderen 13-20 år. I denne episode af ’Stemmer fra Musikbyen’ kan du møde kollektivets forperson Louise Søborg, der selv er aktiv sangskriver og til daglig går på Sankt Annæ Gymnasium. I samtalen med Musikbysupervisor Mikael Pass fortæller hun om Ria Kollektivets aktiviteter og hvordan man kan blive en del af flokken.Læs mere om Stemmer fra Musikbyen på Polyfons hjemmeside her.Vært: Mikael Pass.Gæst: Louise SøborgMusik: Adobe Stock.