Share

cover art for State of Mind TEASER

Berghs State of Mind

State of Mind TEASER

Season 1

Vi presenterar State of Mind!

En podd skapad av Studentbyrån producerad av Berghs School of Communication.

Häng med på resan - det blir kul!

More episodes

View all episodes

 • 6. State of Mind VI TACKAR FÖR OSS

  45:20
  Avsnitt sex och det innebär att vi tackar för oss! Grad Show är över för i år och likaså vår tid på Berghs då vi idag hela gänget tar examen. I avsnittet får du träffa oss bakom podden igen; Hanna, Frida och Carina. Det blir en summering av årets arbete i Studentbyrån och hur State of Mind kommer att leva vidare även efter utställningen. Vi berättar även om hur utställningen blev och vad vi faktiskt övertalade besökarna till att göra... Tack för oss och vem vet, vi kanske kommer tillbaka. Sätt i lurarna och njut i solen!
 • 5. State of Mind SOPHIE BRÖMSTER

  31:36
  Avsnitt nummer fem och denna vecka är vår gäst Sophie Brömster! Sophie är psykologkandidat och jobbar på Psykologifabriken. På Psykologifabriken jobbar hon mycket med organisationer och företag. Hon är en glad och energispridande person som ger sina bästa tips på hur vi tillämpar den psykologiska forskningen. Hon jobbar aktivt för att göra psykologi användbart i vardagen! Lyssna och njut i solen!
 • 4. State of Mind NIKLAS

  27:29
  Torsdag betyder nytt avsnitt och i det fjärde avsnittet så träffar vi Niklas Laninge!Niklas är psykolog och författare till boken Beteendedesign. Han är även en av grundarna till Psykologifabriken!Denna vecka är hela gänget med igen och vi poddar från Berghs. Så på med hörlurarna och lär dig mer om vad beteendedesign är och hur vi människor påverkas idag!
 • 3. State of Mind SOFIA KACIM

  22:05
  I det tredje avsnittet av State of Mind får vi träffa Sofia Kacim. Sofia är retoriker och konsult. Hon jobbar på kommunikationsbyrån Asefa och är en av grundarna av det globala nätverket som jobbar för att stärka kvinnors roll i näringslivet - Her Global Network!Denna vecka är det Hanna och Carina som håller i podden då Frida är borta på andra äventyr!Lyssna och ta med dig de råd som Sofia ger dig!
 • 2. State of Mind DANIEL HALLBERG

  22:02
  I det andra avsnittet av State of mind träffar vi Daniel Hallberg, art director på reklambyrån King.Vi pratar om förändringar i samhället, reklam och kommunikation och lite tips på hur man bäst påverkar sin omgivning
 • 1. State of Mind VILKA ÄR VI?

  18:25
  Äntligen! I det första avsnittet pratar vi om vad vi menar med State of Mind och vad det är som påverkar oss till att fatta beslut. Ni lär dessutom känna oss bakom podden lite bättre, vad Berghs School of Communication är och vad vi i Studentbyrån egentligen håller på med.