Share

cover art for #2 Bastudrottningen, Kebabkungen & Mona Sahlin

SSIHpodcast

#2 Bastudrottningen, Kebabkungen & Mona Sahlin

Det andra avsnittet tar vi oss en funderare kring att bada bastu i 135 grader.


Vi pratar MYCKET kebab och en hel del Mona Sahlin.


Till vår hjälp har vi Svante Spolander, även känd som Mr Sauna, från Svenska Bastuakademien och läkaren Mikael Sandström - expert i Nyhetsmorgon i TV4.

More episodes

View all episodes

 • #6 Cirkus Tegnell & Medeltida mumsbitar

  43:50
  Det sjätte avsnittet är här!Idrottsrörelsen har fått hålla tillbaka ordentligt under pandemin. Finns svaret i att Tegnell blev vald sist på idrotten? Eller att han och övriga kollegor inom FHM inte ens läst de protokoll som tagits fram?Plopp på medeltiden - är det verkligen sant!?Gäster i det här avsnittet är:Fredrik Söderberg - Vice klubbdirektör AIK fotboll.Mats Enquist - Generalsekreterare Svensk Elitfotboll.Richard Tellström - Etnolog och måltidsforskare.Adam Bolander - Arkeolog
 • #5 Bergsprängaren, Allings Vilda Västern & Nåldynan Sulocki

  42:49
  Det femte avsnittet är här och på menyn hittas följande:Politiker och kommunala färdmedel.Rådde det anarki i skolan? Vi tar oss tillbaka till Morgan Allings Vilda Västern och Gårdstenskolan 1984.Är Kim Sulocki världens mest bedövade man? Vi kikar närmare på en omfattande tandoperation.Det blir som vanligt ett och annat sidospår också.Vi riktar ett extra tack till Tandläkargruppen Täby Centrum!
 • #4 Fiberanarkisten, Swedish Indians & Kebabkungens återkomst

  38:43
  I det fjärde avsnittet inleder vi med att plocka upp godbitar från förr - tack vare våra lyssnare. Vi kastar oss över uppgifterna gällande att Tensta ska ha varit utan fiber i månader och hur pass välkända är Frölunda egentligen?
 • #3 Carbonara Ingrosso & Golden Amphetamine Shower

  37:41
  Det tredje avsnittet är här och vi gästas av Rosanna Charles - får vi äntligen höra sanningen?Vi synar Benjamin Ingrossos låsning kring carbonara och tittar lite närmare på Golden Amphetamine Shower.
 • 1. #1 Majblomman & Statsministern

  30:45
  I det första avsnittet startar vi där 2020 slutade - Majblomman!Vi tar oss en funderare kring om Statsministern har handlat på nätet eller ej.