Sporty mama

del

34. Catrine Collins' beste tips til trening i tidsklemma

I denne episoden har Lotte tatt en prat med treningsinfluenser Catrine Collins. Med over 100 tusen følgere på Instagram inspirerer Catrine daglig damer til å ha en fysisk aktiv livsstil med trening og enkel hverdagsaktivitet. Utover det lever hun av å trene damer live over skjerm! 


Catrine er en sporty guttemamma og har en nokså hektisk hverdag med jobb, trening og det å følge opp gutta sine i barnehage, på skole og med diverse fritidsaktiviteter. Dette med tidsklemma er noe Catrine virkelig har kjent på siden hun ble mamma, såpass at hun valgte å skrive en bok som heter "Trening i tidsklemma". 


I denne episoden får du selvfølgelig Catrines beste tips til trening i tidsklemma. Videre deler hun alt fra hvordan hun trener om dagen, hvordan hun trente under og etter graviditet og hvordan hun motiverer seg til trening på dager hvor dørstokken "smeller rett i panna". Catrine kommer også med tips til hvordan man kan ta med småbarn på fysisk aktivitet og trening, og ikke minst hvordan man kan legge opp treningen på lekeplassen mens barna leker! 


NYT OG GOD LYTT :D