Share

Sporty mama


Latest episode

 • 85. Hanna bekjemper vekttap, bekledning på joggetur i minusgrader og tipsene som redder hverdagen

  49:00
  Hurra! Hanna og Lotte er samlet, og de går gjennom noen av spørsmålene fra dere lyttere. Når skal Lotte ha barn nummer to? Hvordan kan man kle seg på joggetur i minusgrader? Hvilke hacks har de på lur som gjør hverdagen litt smoothere? I tillegg snakker de om hvordan de loka på Barrys, livet som "influensere" og om hva Hanna gjør for å hindre at hun går ytterligere ned i vekt. 

More episodes

View all episodes

 • 84. Isabelle Ringnes om hvorfor hun ikke trener, amming som gravid og teknologi i eget helseliv

  01:06:36
  Denne uken er foredragsholder, gründer, skribent og alt-mulig-kvinne, Isabelle Ringnes, gjest i Sporty mama. Hun forteller åpent om hvorfor hun ikke trener, samt hennes syn på studiotrening (hehe). Isabelle er nå gravid med sitt andre barn, og har allerede en gutt på 10 måneder. Hva er hennes tanker om to tette? Hvordan funker det å fullamme mens man er gravid? Hvordan klarer hun å sjonglere alle ballene hun har i lufta? I tillegg snakker vi om diskriminering i samfunnet, kroppspress og fødsel! God lytt!
 • 83. Katarina Flatland om parforhold, overgangen fra ett til to barn og hverdagslogistikk

  53:16
  Denne uken er programleder og lege, Katarina Flatland, gjest i Sporty mama! Hun forteller om hvordan hun sjonglerer hverdagen med to små barn, mye jobb og trening. Hvordan tar hun vare på parforholdet? Hva er den største fella småbarnsforeldre ofte gjør? Hvordan opplevde hun å være gravid, og ikke minst å føde? Hvordan føles kroppen nå? I tillegg kommer vi inn på dette med språkbruk til barn. Hva er innafor å si når det kommer til trening, slanking og dietter? Og hvordan bruker hun kunnskapen fra medisinstudiet i eget helseliv? God lytt!
 • 82. Få maks fremgang på trening!

  01:00:34
  I denne episoden snakker Hanna og Lotte om de ulike faktorene som spiller inn på progresjonen du har på trening. Hvordan bør treningsbelastningen være? Hvordan påvirker søvn og kosthold fremgangen? Og hvordan kan man stresse ned på en best mulig måte? Forhåpentligvis vil dette gi deg en boost i egen treningshverdag! 
 • 81. Amalie Iuel om mammarollen, hastekeisersnitt og gravidtrening

  43:11
  Denne uken er vi så heldige å ha selveste Amalie Iuel som gjest! For åtte uker siden ble hun mor til lille Storm <3 Hun deler åpent om livet som mamma, graviditet, fødselshistorien og nye treningsmål. Det hele ble en hyggelig venninneprat vi håper du lar deg inspirere av. God lytt!
 • 80. Bryllup, sunn mat på budsjett og gravidbekledning

  27:02
  Denne uken er Hanna alene i studio. Lotte ble ringt fra barnehagen og måtte hente lille Erik. Livet skjer, og episode blir det uansett! Hanna forteller om helgas store begivenhet, nemlig at hun ble GIFT! I tillegg tar hun for seg to lytterspørsmål: Hva er dine beste tips til sunn og billig mat? Og MÅ man bruke gravid-topper? 
 • 79. Slik påvirker menstruasjonssyklus trening og prestasjon

  46:47
  Hvordan påvirker menstruasjonssyklus og prevensjonsmiddel trening og prestasjon? Er det noen klare retningslinjer og anbefalinger for hvordan man bør trene når det kommer til kvinners syklus? Lotte har tatt en prat med Gina Flugstad som har spesialisert seg på kvinnekroppen i relasjon til trening. Hun brenner for å opplyse kvinner om den fantastiske kvinnekroppen vi har, og ønsker å hjelpe kvinner til å få en økt forståelse for egen kropp slik man kan ta kloke valg relatert til egen helse og med det oppnå de prestasjonene man ønsker innenfor trening! Gina jobber til daglig som personlig trener med sitt fagfelt innenfor utholdenhetstrening. Hun følger opp flere sporty mamas som ønsker å forbedre løpsformen sin, og i denne episoden deler hun sine erfaringer som trener for mammaer. Hun kommer også med noen generelle tips til hvordan få inn trening i en travel hverdag  GOD LYTT!