Sporty Business

Share

Hvordan lykkes med online-trening? Gjest: Maren Erdvik, gruppeinstruktør, PT og treningsprofil.

Season 4, Ep. 10

I denne episoden møter du Maren Erdvik, gruppeinstruktør, personlig trener og treningsprofil. Maren har lang fartstid i treningsbransjen, og brenner for å dele treningsglede, gjøre bevegelse enkelt og tilgjengelig, og få flest mulig til å trives med aktivitet. Hun jobber i dag både som fysisk og digital trener, og i denne episoden gir hun deg de beste tipsene for hvordan lykkes med online-trening. Hun deler tips og triks, og gir deg også innsikt i hvordan hun tenker når hun designer sine gruppetimer og treningsøkter. Bli bedre kjent med Maren og la deg inspirere av av hennes genuine engasjement for fysisk aktivitet og trening!

Flere episoder

mandag 1. mai 2023

Hva bør treningsbransjen fokusere på i møte med store kropper? Med gjest: Mari-Mette Graff, leder for Landsforeningen for Overvektige (LFO).

Season 6, Ep. 9
I denne episoden møter du Mari-Mette Graff som er leder for Landsforeningen for Overvektige (LFO), og sammen snakker vi om hvordan treningsbransjen bedre kan legge til rette for ulike målgrupper og mennesker med overvekt og fedme. Mari-Mette led tidligere av sykelig overvekt og på det meste veide hun rundt 150 kilo. Hun har selv opplevd stigma, møtt fordommer og kjent på usikkerhet i egen kropp. Nå jobber hun aktivt for å spre kunnskap om den sammensatte problematikken omkring overvekt å fedme. Det er en rekke ulike grunner til overvekt og fedme, og for å kunne hjelpe denne gruppen mennesker, er det avgjørende at vi i treningsbransjen har tilstrekkelig kunnskap om problematikken. I denne episoden får du derfor innsikt i hvordan man definerer overvekt og fedme, hvordan man bør snakke om dette og problematikken rundt begrepsbruk. Mari-Mette gir deg en grundig innføring i alle de ulike problemstillingene som kan føre til overvekt og fedme, som f.eks. lipødem, genetisk predisposisjon, ulik metabolisme, livsbelastende erfaringer og overspisingslidelser. Vi snakker også om hva vi i bransjen kan gjøre bedre for å kunne bli en arena for alle og hvordan vi kan bli kvitt stigma og fordommer knyttet til overvekt og fedme. En utrolig fin, ærlig og viktig prat, som vi håper du tar deg tid til å lytte til.