Sporty Business

Share

Bli kjent med lederen for Norges største treningssenterkjede! Med gjest: Wenche Evertsen, Country Manager SATS Norge.

Season 3, Ep. 8

I denne episoden møter du Country Manager i SATS Norge, Wenche Evertsen, og du blir bedre kjent med både henne og SATS som treningssenterkjede. Du får innsikt i hvordan det er å lede en så stor kjede, og Wenche deler også sine beste råd for hva som må ligge til grunn for å lykkes med senterdrift i større skala og hva som skal til for å kunne utvide og vokse. Vi snakker om kvalitet innen PT- og gruppetreningsproduktet, om pre-koreografering vs. egenproduserte timer, om prissetting i bransjen og om SATS sin siste storsatsning – nemlig MENTRA by STAS. Wenche deler også fine refleksjoner om hvorfor vi i bransjen først og fremst alltid bør jobbe ut fra et medlemsperspektiv, og sammen deler vi også tanker og ønsker for bransjen videre!

Flere episoder

mandag 1. mai 2023

Hva bør treningsbransjen fokusere på i møte med store kropper? Med gjest: Mari-Mette Graff, leder for Landsforeningen for Overvektige (LFO).

Season 6, Ep. 9
I denne episoden møter du Mari-Mette Graff som er leder for Landsforeningen for Overvektige (LFO), og sammen snakker vi om hvordan treningsbransjen bedre kan legge til rette for ulike målgrupper og mennesker med overvekt og fedme. Mari-Mette led tidligere av sykelig overvekt og på det meste veide hun rundt 150 kilo. Hun har selv opplevd stigma, møtt fordommer og kjent på usikkerhet i egen kropp. Nå jobber hun aktivt for å spre kunnskap om den sammensatte problematikken omkring overvekt å fedme. Det er en rekke ulike grunner til overvekt og fedme, og for å kunne hjelpe denne gruppen mennesker, er det avgjørende at vi i treningsbransjen har tilstrekkelig kunnskap om problematikken. I denne episoden får du derfor innsikt i hvordan man definerer overvekt og fedme, hvordan man bør snakke om dette og problematikken rundt begrepsbruk. Mari-Mette gir deg en grundig innføring i alle de ulike problemstillingene som kan føre til overvekt og fedme, som f.eks. lipødem, genetisk predisposisjon, ulik metabolisme, livsbelastende erfaringer og overspisingslidelser. Vi snakker også om hva vi i bransjen kan gjøre bedre for å kunne bli en arena for alle og hvordan vi kan bli kvitt stigma og fordommer knyttet til overvekt og fedme. En utrolig fin, ærlig og viktig prat, som vi håper du tar deg tid til å lytte til.