Spöktimmen

Share

Ouppklarade mord 7 – Del 2

Season 11, Ep. 144

Happy birthday to you, happy birthday to you – sången ekar genom köket i huset i staden Cumming, norra Georgia, USA. Sjunger gör dom elva festdeltagarna som är där för att fira värdinnas 45:e födelsedag. Stämningen är glad och härlig – alla har de en fantastisk kväll. Men den lättsamma atmosfären försvinner snabbt då en av dem morgonen efter hittas död på marken på baksidan. Är det en fruktansvärd olycka eller något mycket mer ondsint?

 

Egentligen tänkte vi göra ett sista avsnitt för säsongen men båda var vi så taggade på det här ämnet så i klippningen märkte vi att avsnittet blev alldeles för långt. Vi valde därför att dela på avsnittet. Så här är del 2 av ouppklarade mord – det sista avsnittet för den här säsongen. Vi är tillbaka igen i slutet av februari. Tack för den här säsongen!


Fall: Tamla Horsford

 

Länk Patreon: https://www.patreon.com/spoktimmen

 

Larmsamtal: https://www.youtube.com/watch?v=s0iCOt8rw9g

Oprah Winfrey: https://www.youtube.com/watch?v=WErjPmFulQ0

Polisrapport: https://forsythnews.cdn-anvilcms.net/media/documents/Tamla_Horseford_Crime_Scene_1.pdf

https://forsythnews.cdn-anvilcms.net/media/documents/Tamla_Horsford_Investigation_set_1.pdf


Musik

”Requiem Demo (Horror)” av ianchenmusic

https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode

 

Kontakt

Instagram:    

@spoktimmen

@linnkarolina

@jennyborg91

 

Facebook:   

Spöktimmen

 

Mail:                     

spoktimmenpodcast@gmail.com

More Episodes

5/18/2022

Special: Kampen om aborträtten

Season 12
Egentligen så skulle vi inte sända mer under den här säsongen men då det just nu pågår extremt mycket i USA och det faktiskt ser ut som att aborträtten kommer att försvinna från flera stater så kände vi att vi ville släppa det här avsnittet. Avsnittet heter egentligen ”Oskyldigt dömd 4 – Del 2” och släpptes på patreon.com/spoktimmen i september 2021. Nu släpps det alltså även här i den öppna podden och vi har lagt till ny information om hur det ser ut just nu.Teodora del Carmen Vásquez är höggravid och bär på sin mycket efterlängtade dotter. En dag i juli när hon står och väntar på bussen tillsammans med sin mamma så blir hon attackerad av en grupp män. Teodora får under tumulten hårda slag emot magen. Några dagar senare får hon det fruktansvärda beskedet att hennes dotter har blivit dödfödd – männen har dödat hennes barn. Strax drar rättegången igång och gärningsmannen döms till mord under försvårande omständigheter. Straffet är fängelse i 30 år. Den dömda är dock inte någon av männen utan Teodora själv. Polisen har nämligen inte trott på henne när hon har berättat om attacken och hon har blivit anklagad för att ha gjort abort i land där abort är strängt förbjudet.Fall: Teodora del Carmen VásquezAbortklinikeskort på Tiktok: @thedeathscortsBonusavsnitt: www.patreon.com/spoktimmenMusik”Requiem Demo (Horror)” av ianchenmusic”Nikol S. & Symphonic band – The shadows of horror (symphonic song)” av Nikol S. (Luna sounds)https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcodeKontaktInstagram: @spoktimmen@linnkarolina@jennyborg91Facebook: SpöktimmenMail: spoktimmenpodcast@gmail.com