Share

cover art for Episode 61: Pellegrino om rasismen, Ohi om den ville Kina-muligheten og keepersekter

Spillerrådet

Episode 61: Pellegrino om rasismen, Ohi om den ville Kina-muligheten og keepersekter

Etter en ukes fri er vi tilbake, og denne uka har vi med oss to debutanter! Amahl Pellegrino forteller om hvordan han opplevde rasismen i Ålesund, hvor mye han ble påvirket av det og hvor glad han er for at han sa fra. Ohi Omoijuanfo mener en av de største utfordringene er å bli trodd mens Christian Gauseth er tydelig på at det er Amahl som bærer kostnadene med å si fra. I tillegg svarer vi på rekordmange lytterspørsmål. Amahl om muligheten til å spille for Tanzania, Ohi om hvorfor han sa nei til Kina og om hvorfor keepere er en sekt. Blant annet. 

More episodes

View all episodes

 • Episode 97: Den perfekte terminliste og Christians siste pod

  57:13
  Alle gode ting må ta slutt, og nå er tiden kommet til Christian sin siste opptreden i Spillerrådet. Vemodig, selvsagt, men ingen tårer for tøffe gutter! Kristoffer Løkberg og Mikke Karlsen er gjester i dette som også er årets siste Spillerrådet. Sammen med Vegard snakker de om leilighetskrakk på Consto, spillernes triks for å holde varmen i kulden, årets scoring, hvordan speaker skal opptre til helga og så lanserer alle tre sin «drømmeterminliste»! I tillegg blir det life hack, lytterspørsmål og Yay og Nay gjør comeback! #LikOgDel
 • Episode 96: Slik takler de nedrykksnervene, keepergate og snøkaos

  01:04:04
  Sivert Heltne Nilsen og Yaw Amankwah er med Christian og Vegard i denne uken av «Spillerrådet, nedrykk spessial». De snakker blant annet om hvordan de håndterer nedrykksnervene, hvordan de påvirkes mentalt av å bli fortalt at de hver uke får høre hvor dårlige de er og professor Yaw kommer med gode råd til hvordan man bør og skal tenke. I tillegg sier Sivert at han mener kamper skal spilles ferdig uansett (!) når de først er satt i gang, tross snøvær og Yaw forteller om nakkeoperasjonen han skal gjennom - direkte fra Ullevaal sykehus. 
 • Episode 95: Beste måter å drøye tiden, forfengelighet og trener-smisking

  01:00:44
  Christian og vikar Eirik Fure har besøk av Flamur Kastrati og Stian Semb Aasmundsen. Hvilke triks er egentlig best for å drøye tiden? Og må man være god for å ha lov til å fikse sveisen hvis du ligger under til pause eller hvilke regler gjelder for forfengelighet i en garderobe? Ikke alle spørsmål fra pressen faller i smak, så rådet røper hvor ofte journalister baksnakkes. Og hvorfor blir forslaget om utvidet pause slaktet fullstendig? Vi hører hvilke spillere gutta selv mener de ligner mest på, vikarprogramlederen får dom over jobben og lytterspørsmål besvares. Der får du blant annet vite om spillerne synes det hjelper at noen står i baris i minusgrader når de skal heie.
 • Episode 94: Trenerrespekt, sluttspillslakt og Selnæs om å spille for Molde

  01:04:39
  Denne ukens Spillerrådet er en special edition - for første og eneste (?) gang har vi med en spiller fra den kinesiske ligaen som gjest. Ole Selnæs er hjemme i Trondheim på ferie og er sammen med Pål André Helland ukens gjesteduo. Sammen med Vegard og Christian snakker de om Kent Håvard Eriksens måltidsplanlegging, vest eller ikke på trening, hvorfor man mister respekten for uflidde trenere og så tar de «den store sluttspilldebatten». I tillegg er det masse lytterspørsmål, om alt fra sinnet til Ole, behandlingen han fikk av supporterne i St. Etienne - og hvorfor han digget det. 
 • Episode 93: Løkbergs egenskrevne sang, pappaperm, drømmespiller og elleville påstander

  59:16
  Christian og Vegard har besøk av Kristoffer Løkberg og Mikke Karlsen i denne ukens Spillerrådet og et av temaene de diskuterer er blant annet den «umulige» pappaperm-floken fotballspillere havner i. For hvordan ta ut pappaperm når du må spille fotball? I tillegg rister de på hodet over MFKs offentlige unnskyldning etter 0-6-tapet mot Strømsgodset, Løkberg synger sin egenskrevne hyllest til lagkameraten og de plukker alle en drømmespiller til eget lag fra konkurrentene i Eliteserien. I tillegg blir det en ny runde «Spillerrådet påstår»!
 • Episode 92: Var-slakt, Hornelands forsvarstale og kritiske til lånespillere

  50:16
  Amin Askar er gjest hos Christian og Vegard i denne ukens Spillerrådet. De diskuterer innføringen av Var i Eliteserien - der spesielt Christian et meget kritisk. Amin reagerer på at Eirik Horneland mener Brann-spillerne ikke «taklet presset» mot Stabæk og begge gir sine tanker om låne-spillere som hentes for å berge plassen. I tillegg blir det Life hack og lytterspørsmål. 
 • Episode 91: Karriereplanlegging, pyro, bølgen, hvordan fylle tribunene og dødballhemmeligheter

  54:00
  Jonatan Tollås Nation og Yaw Amankwah er tilbake i Spillerrådet og har sammen med Christian og Vegard mye på hjertet. De forteller om karrierene de har på siden av fotballbanen, diskuterer hvordan man skal fylle tribunene, hvorfor pyro er topp og hvorfor "Bølgen" er enda bedre. De forteller også hvorfor keepere aldri blir årets spillere og hvordan klubbene finner nye og innøvde dødballtrekk.
 • Episode 90: Oppgitt over Eliteserien-kritikk, hvem er viktigst på laget og en ellevill «Fuck, marry, kill»!

  59:47
  Fredrik Pallesen Knudsen og Kristoffer Løkberg er med Christian Gauseth og Vegard Flemmen Vaagbø i denne ukens Spillerrådet. De snakker om en psykolog kan snu resultatene i Start, de rister på hodet av ekspertene sin Eliteserien-kritikk og de rangerer alle posisjoner på banen - fra viktigst til uviktig og i tillegg får vi en ny runde med Spillerrådet påstår, Spillerrådet hjelper OG en utgave av "Fuck, marry, kill". Hvilken trener vil Rådet ligge med, gifte seg med og knerte?!
 • Episode 89: Dirty tricks i garderoben, denne Eliteserie-spissen skal Solbakken ta ut og endelig noe Mjøndalen er best på!

  59:51
  Amin Askar debuterer i Spillerrådet og vi får på et vis vite hvilken klubb som allerede har vært i kontakt med han om livet etter karriereslutt! Flamur Kastrati er også med - og forteller hvorfor han i kampens hete vil spille videre med hodeskade. Vi får også høre om hvilke dirty tricks klubbene steller i stand i garderoben for bortelagene, sjokket over at det ennå ikke er klart om fjerdeplassen i Eliteserien gir Europacup og endelig er Mjøndalen best i noe!