Share

cover art for 182. Löneförhandling & barnens ekonomiska framtid

Sparmakarpodden

182. Löneförhandling & barnens ekonomiska framtid

Season 1, Ep. 182

I veckans avsnitt snackar vi lite kort om vår Polen-vistelse där vi bland annat besökte Auschwitz-Birkenau, hur man bäst löneförhandlar och även hur man lägger grunden för en god ekonomisk framtid. Haka på!

More episodes

View all episodes

 • RE: 8. 18 år till ekonomisk frihet

  55:43
  Avsnitt från januari -21. I detta avsnitt pratar vi om vad ekonomisk frihet betyder för oss och hur vi ska göra för att ta oss dit.
 • RE: 126. Såhär gör vi för att ha stenkoll på vår ekonomi

  43:31
  Avsnitt från april -23. I detta avsnitt går vi igenom hela vårt tillvägagångssätt för att koll på varje krona som kommer in och lämnar våra konton.
 • RE: 7. Hur väljer man aktier och fonder?

  49:26
  Avsnitt från januari -21. Ett avsnitt där vi pratar om hur vi går tillväga när vi väljer aktier och fonder.
 • 187. 187. Lyssnarfrågor del 19

  01:01:06
  Denna vecka svarar vi på era fantastiska frågor! Det blev snack om studentbudget, vår kommande app, husköp och mycket mycket mer. Häng med!
 • 186. 186. Bostadsmarknad & ekonomisk stress

  51:08
  I veckans avsnitt snackar vi lite om den nuvarande bostadsmarknaden samt att hålla sig undan ekonomisk stress. Häng med!
 • 185. 185. Vi har bråkat med banken

  46:57
  I veckans avsnitt berättar Johan en liten story om vår "lilla" dispyt med banken angående vårt bolån. När vi ändå är inne på osämja kring ekonomi så pratar vi även om hur vi kan göra för att hålla sams och undvika konflikter.
 • 184. 184. Kommer vi ha råd att skilja oss?

  43:48
  Om någon månad ska vi gifta oss och tittar vi rent statistiskt så är risken relativt stor att vi kommer gå isär. Om det skulle bli så, så behöver vi ha en plan att den övergången blir så sömlös det bara går, rent ekonomiskt. Ett tråkigt ämne, men ack så viktigt. Häng med!
 • 183. 183. Aktier/fonder & hitta ditt 'varför'

  51:53
  Vad ska man egentligen välja; aktier eller fonder? Vi själva har gjort en hel del förändringar i vår "investerarkarriär". Och varför väljer vi egentligen att spara och investera? Allt detta och lite till får ni höra i veckans avsnitt.