Share

Spanien Till Salu

Med Henry & Stina


Latest episode

 • 11. ¿Cuanto vale?

  53:16
  STS-podden episod 11Stina och Henry pratar bostadspriserI veckans podd problematiseras bostadspriser i Spanien, är det fult att pruta? Henry berättar även om sina upplevelser från Sweamässan i Marbella som han besökte nyligen.

More episodes

View all episodes

 • 10. Städproffsen på solkusten

  52:00
  STS-podden episod 10STS-podden besöker Homemaid Costa del SolHenry och Stina möter Manal, städproffset från Borås, som sedan april 2023 erbjuder sina professionella tjänster här på solkusten under namnet Homemaid Costa del Sol. Vad är Manals bästa städtips, tro?
 • 9. Advokaten

  01:00:15
  STS-podden episod 9Intervju med Fredrik Werdelin från Franke de la Fuente AbogadosSTS-podden gästas av Fredrik Werdelin, flerspråkig advokat på Franke de la Fuente Abogados (frankedelafuente.com). Fredrik ger sina bästa tips och råd till dig som är köpare eller säljare!
 • 8. Costa Del Soltjänsten

  49:43
  STS-podden episod 8Intervju med Soltjänsten om assistans, hjälpmedel och äldreboendeHenry och STS-podden gästas av Martha från Soltjänsten. Martha berättar om hennes verksamhet med att hjälpa äldre och personer med olika funktionsvariationer som bor på- eller besöker- Costa del Sol. Hur du kan få hjälp i din vardag, var du kan bo när den egna bostaden inte längre känns som att den fungerar, men även hur du kan hyra hjälpmedel och assistans när du semestrar på kusten. Soltjänsten kan allt!Besök gärna Soltjänsten här: www.soltjansten.net/
 • 7. Först in, sist ut

  53:38
  STS-podden episod 7Så gick det hos notarienVi följer med Henry när han blickar tillbaka på förra veckans notarieskrivning. Henry och Stina berättar också om sk. "flipping". Ja, vad är det?
 • 6. SÅLD

  51:23
  STS-podden episod 6Förberedelser på gångVi följer med Stina och Henry med på deras senaste försäljningar. Steg för steg följer vi med under förberedelserna inför notarieskrivningen - den slutliga överlåtelsen av fastigheten - och kikar närmare på den genom mäklarens glasögon. Vad behöver man förbereda inför den stora försäljningsdagen?
 • 5. Amores perros

  01:01:55
  STS-podden episod 5Småsnack & hundsnack på café JavaStina & Henry sänder podd från en helt oväntad plats och berättar om hur de hamnade där. Avsnittet gästas dessutom av hunduppfödaren Melina som berättar om hur det är att resa till Spanien med hund.