Share

cover art for Annorlunda AA möte, Elände och Spökerier

SnyggBrorsan & SuperSyrran

Annorlunda AA möte, Elände och Spökerier

Season 1, Ep. 6

AA möte på IKEA, Corona på Furuliden och minnesstund på Odd Fellow blandas med "Säckblåspipare", självmordstankar på sjön samt tro på högre makter och spöken...

More episodes

View all episodes

 • Trailer

  02:22
  Nu är vi här! Syskonen från Småland. Snyggbrorsan & Supersyrran!
 • 1. Äntligen!

  32:13
  I vårt premiäravsnitt av Snyggbrorsan och Supersyrran pratar vi bl a om Fredrik Frälsaren, en säck potatis i Tranås, sommaren som försvann, den sämsta julklappen och snor.
 • 2. Kokukok och Söndagsskola

  33:57
  I andra avsnittet ställer vi bl a Barbie mot Cindy, pratar om familjetraditioner, terapi, söndagsskola och hämndaktioner. Supersyrran avslöjar nya hemligheter, vilket får Snyggbrorsan att både ljuga och rodna.Dessutom deklarerar vi en rättelse, med hjälp av kusinen Elin.
 • 3. Pippis pappa, Demens och Doktor Snuggles

  45:41
  Med både fasa och glädje avhandlas barnprogram från uppväxten och en fråga som väcks är vad Pippis pappa numera jobbar som.Supersyrran är ute och cyklar men är nöjd med att vara "iblandbos". Snyggbrorsan har dragit på sig en allvarlig mancold och lider. Båda är trötta på att vara PK och att succesivt förlora sin ömma moder till den grymma demenssjukdomen.
 • 4. Pudel på Tinder och Ankläppar i liften

  47:25
  I fjärde avsnittet auktioneras Snyggbrorsan ut till högstbjudande och gör en pudel på Tinder. Supersyrran berättar om sin dyskalkyli och misslyckade skönhetsingrepp. Fler klassiska barnprogram poppar upp och ett mysterium blir äntligen löst.
 • 5. Ett år av sorg

  49:16
  Det är ett år sedan syskonen fantastiska far lämnade jordelivet. Sorgen och saknaden är enorm. I femte avsnittet av Snyggbrorsan & Supersyrran blandas tårar med elakheter, budgivning och Halloween.
 • 7. Andekontakt

  30:25
  Syskonen har besökt ett medium tillsammans för att ta reda på varför deras döde far spökat för Åza. Det blev en omtumlande och känsloladdad upplevelse som inte kan vänta att berättas. Därför bjuder SnyggBrorsan och SuperSyrran på ett rysligt bonusavsnitt av podden denna veckan.
 • 8. Du häller Jag väljer

  43:28
  Syskonen som är födda på 70-talet minns fredagsmys framför tjock-tvn, Cuba Cola, Dallas och mycket, mycket mer. SnyggBrorsan har gått från november-depp till november-pepp och SuperSyrran avslöjar skamliga saker från sin tid som raggarbrud. Dessutom delar de med sig av två klassiska 80-talsrecept du inte vill missa!