Snipp Snapp Snute

del

Tyrihans

Season 2, Ep. 8

Det var en gang en prinsesse som ingen fikk til å le – Tyrihans gav seg på vei for å prøve, og for å vinne prinsessa og halve kongeriket.

Vi vet nøyaktig hva vi ville gjort hvis vi hadde en forhekset gullgås som kunne feste fast alle som tok på den, så lenge vi sa "Vil du være med så heng på!".

Verdensrekorden for lengste Konga-linje er 119,986 mennesker. Det er flere mennesker enn det fins Asbjørnsen & Moe-bøker i studioet til Sveinung!

Vi måtte startet et sted der det bor nok mennesker. Det ville vært veldig slitsomt om vi hadde fått tak i femti tusen mennesker i Ålesund, og måtte fly til Oslo for å fange flere! Vårt førstevalg er å starte i København. Danskene er så glad i gås at det ville gått kjempefort å få fanget den første nysgjerrigperen med "Vil du være med så heng på".

For å få plass til hele linjen vår, ville vi ganske raskt sendt gåsa og de første i rekken ut av storbyen. Vi ville marsjert dem sørover mot kontinentet, mens vi stadig fylte på bakerst i rekken med nysgjerrige Københavnere. Innen Kongaen vår nådde grensen mot Tyskland regner vi med å ha fått to millioner tre hundre tusen dansker med i rekken.

Etter dette ville vi bare sendt gåsefølget i retning middelhavet, slik at vi kunne avsluttet med verdens største runde med vannpolo.

Vi er overbevist om at dette er mye bedre bruk av gullgåsa enn å kapre enn humorløs prinsesse.


Kos dere med eventyr!

Flere episoder

Kommentarer