Snipp Snapp Snute

del

Skinnvotten

Season 2, Ep. 1

Det var en gang en mann som mistet skinnvotten sin i skogen, og dyr og skapninger fra hele skogen flyttet inn for å holde varmen...

Godt Nyttår, alle Snuter! Sesong 2 av Snipp Snapp Snute er i gang!

Skinnvotten er en av våre mest etterspurte eventyr, så nå gleder vi oss alle sammen til å høre hva dere syns! Tenk at ingen av oss i Snipp Snapp Snute engang hadde hørt om det!

I eventyrene er det koselig når mus, kaniner, rev eller bjørn flytter inn i klesplaggene dine, men i virkeligheten er det ikke på langt nær like koselig. I 2018 fikk to av Snipp Snapp Snute mus i kjelleren, og de bosatte seg faktisk i votter og vintersko, turklær og dynetrekk.

Og HOI! for en lukt det var når vi fant det ut og fikk tatt klærne ut av boden!

Jeg skulle ønske vi kunne hatt ville dyr boende i votter, boder og hus, men da må de først lære seg 1) å dusje regelmessig og 2) å bruke toalettet som folk, og ikke tro at alt er en do!

Kos dere med eventyr!


Vi har en oppdatering! Fordi dette er sesong 2 av podcasten har vi flyttet mange av fjorårets eventyr inn på Snuteklubben. Der ligger de for bestandig, og vi syns det er en fin belønning for de av lytterne våre som har lyst og råd til å støtte Sveinung med en kaffekopp i måneden. Det er også mange flere fine belønninger der inne! Ta gjerne en titt!

Flere episoder

Kommentarer