Snipp Snapp Snute

del

Den lille røde høna

Season 4, Ep. 1

Det var en gang en høne som bodde sammen med en lat and, en lat katt, en lat hund, en lat gris og en lat hest. Hun plantet, vannet, luket og gjødslet hele sommeren, men de andre dyrene? "IKKE jeg", sa de...


Godt nyttår alle Snuter! Vi er i gang med Sesong 4 av Snipp Snapp Snute, og vi har noen GODBITER planlagt for dere i år! Eventyr blir det massevis av! Kanskje flere gjester? Kanskje flere lyttestunder? Den som venter får se.


Det som ER sikkert er at vi i februar skal gi ut Snipp Snapp Snutes aller første barnebok! Dét hadde vi ikke trodd da vi startet denne gale reisen for snart to år siden!


Keiserens Nye Klær kommer 15. februar, og er klar for forhåndsbestilling på https://www.norli.no/9788242973351?utm_source=Social&utm_medium=Forfatter&utm_campaign=Keiserens+nye+klaer&utm_content=Lisa+Uhlen+Ryssevik-og-Monica+Sogn


Har du lyst til å støtte Snipp Snapp Snute? For prisen av en kaffekopp kan voksensnuter støtte podcasten inne på vår Snuteklubb! Der er det mange flere eventyr enn de som ligger ute, og høyere medlemskap gir også lyttestunder med Sveinung og kule pakker i posten. Les mer på snippsnappsnute.com.

Flere episoder

Kommentarer