Snipp Snapp Snute

del

Gutten som ropte T-Rex

Season 1, Ep. 31

Det var en gang, for lenge lenge lenge lenge lenge lenge lenge lenge lenge lenge siden. KJEMPElenge siden. SUPER-DUPER lenge siden. Den gangen (for lenge siden) var det en gutt som var så lei av å passe på familiens flokk med mammuter… at han bestemte seg for å skremme mamma og pappa litt.

Ja, vi vet faktisk hva dere tror. Dere tror at vi har stjålet et eventyr fra Æsops Fabler som egentlig handler om ulv, ikke tyrannosaurus rex, og bare forandret på noen overfladiske detaljer for å gi det en ny schvjunng.

Det er det verste vi har hørt!

Det sies at om du tar tusenvis av aper og gir dem skrivemaskiner, så kommer de til å skrive Shakespeares samlede verker, det bare tar litt lang tid. Dette fungerte ikke da vi prøvde det (vi har bare en stor samling med skrivemaskiner dekt i banan og apebæsj), men på en måte så er Sveinung vår apekatt med tastatur!

Vi sa til Sveinung at vi ville ha en historie som inneholdt a) MAMMUTER b) EN RAMPETE GUTTUNGE c) EN STEINHARD BESTEMOR d) DINOSAURER e) GOD MORAL, og vips så kom dette eventyret i ørene våre.

Det er ikke vår feil at Æsop eksperimenterte med sjimpanser før vi kom til, det er bare hans gode hell og lykke.

Uansett! Kos dere masse med eventyr!Snipp Snapp Snute har klubb! Gå på patreon.com/snippsnappsnute for å finne ut mer!

Flere episoder

Kommentarer