Share

cover art for VM 98 del 2

Snett inåt bakåt

VM 98 del 2

Ep. 278

LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Andra och avslutande delen om härliga VM 98. Det blir naturligtvis Frankrike, Kroatien, Ronaldo, och så återbesöker vi Oldsberg härliga studio! Allez les Bleus, hörrni!

More episodes

View all episodes

 • 292. OS i Sarajevo 84 del 1

  15:31
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat En studio med nästan mintgröna fåtöljer, en rejält syrlig Åke Strömmer, en väldigt försiktig guldvittring i skridsko och 2000 skarpa patroner i en ASG-lastbil vid gränsen. Hörru Hansson!
 • 291. Starka män

  01:35:54
  LYSSNA PÅ ALLA HELA AVSNITT HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Vad lägger vi egentligen i begreppet "Stark man", när, var och hur vill vi helst att Christian Albinsson ska dö och vilken ishockey-pamp är det egentligen som Marcus saknar? Detta och mycket mer i veckans utsändning.
 • 290. Allsvensk realism med Joakim Aspelin

  17:12
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTE HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Vi diskuterar intima, nakna ögonblick från Allsvenskan med den svensk som förmodligen sett flest sådana ögonblick. Det blir Jenga med Mats Jingblad, försäsong med Magnus Haglund och förberedelser inför en utlandsresa med Fredrik Ljungberg. Bregy, inte Ohrel.
 • 289. Assyriska Örebro 99

  15:59
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Vi återvänder till 1999 när Peter Antoines tekniska, kortpassningsspelande Assyriska FF skulle kvala mot Sven "Dala" Dahlqvists lite kantigare Örebro. Det blir idrottpsykologi på Solbacka, Peter Antoines matvanor, anlagda bränder och ett kolsvart Bårsta IP. För helvete man!
 • 288. VM i Helsingfors 83

  24:51
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Det första världsmästerskapet gick av stapeln i Helsingfors 83. Vi nyanserar Ken Ololfssons brutala porträtt över Primo Nebiolo, plockar några russin ur VM-kakan och så blir det Kalla kriget-exposé från Matts Egeholm. FORCE!
 • 287. Stockholm Open 2023

  01:16:45
  LYSSNA PÅ ALLA HELA AVSNITT HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Den riviga första upplagan, Bengt Grive i bra och dålig form, en utmärkt Carl-Axel Hageskog-historia, två av de frasigaste presskonferenserna i etermediahistorien och jakten på den lille store Percy Rosberg.
 • 286. Rysk hockey med Malcolm Dixelius

  18:13
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Vi tog båten ut till Nämdö och SVT:s tidigare Rysslandskorre (och tillika en av Marcus stora barnomsröster) Malcolm Dixelius för att diskutera det ryska kynnet, hans sensationella dokumentär om den ryska superfemman och sorgen Malcolm känner över den ryska utvecklingen. Och så klart den gången han bastade, masserade, åt mört och blev nedsupen av och med Anatoly Tarasov. Björn Skifs med hårt k på er!
 • 285. Åby Ericson och kvalet 74

  27:19
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Jesper Högström kom till studion och berättade allt han vet om den gnoliga patriarken Georg Åby Ericsson. Och så går vi igenom det hutlöst spännande kvalet 74, där Sverige länge var uträknade, men på grund av närmast osannolika tillfälligheter tråcklade sig vidare. Väl mött, hörrni!
 • 284. A Lennart Julin

  17:11
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Vi träffade Vi träffade A Lennart Julin för att få oss en rejäl dos statistik, resonemang om statistik och så vacker statistik att A Lennart Julin en gång började gråta. Dessutom: Vem var den vackraste löparen genom tiderna, vad är ett bra banmätarväder hur undviker man stämknä och den där dagen på stadion när sommaren äntligen kom och alla förväntningar faktiskt infriades. A Lennart Julin, gott folk.