Share

cover art for Frågespecial – Andra sommaren

Snett inåt bakåt

Frågespecial – Andra sommaren

Ep. 276

LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Tänk att det redan är andra året vi gör en frågespecial va, jisses! Christian kommer med filmtips, Emil minns sin gympalärare och Marcus försöker desperat "få ner" Christians gamla granne på Sveavägen. Detta har varit en morot för oss alla, men nu har den släkts!


More episodes

View all episodes

 • 293. OS i Sarajevo 84 del 2

  30:14
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Andra och avslutande delen om Sarajevo handlar om längdskidåkningen, Gunde och Wassbergs ömsesidiga respekt och benhårda rivalitet, på en och samma gång. Och så Jönsson, mitt i allt det där. Det blir unikt intervjumaterial med Wassberg, taktiken för stafettloppet, en gripande intervju med en man från Elan-fabriken och Gunde i tårar. Lyssna, om inte annat för att höra den rejälaste spottloskan i svensk etermedia.
 • 292. OS i Sarajevo 84 del 1

  15:31
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat En studio med nästan mintgröna fåtöljer, en rejält syrlig Åke Strömmer, en väldigt försiktig guldvittring i skridsko och 2000 skarpa patroner i en ASG-lastbil vid gränsen. Hörru Hansson!
 • 291. Starka män

  01:35:54
  LYSSNA PÅ ALLA HELA AVSNITT HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Vad lägger vi egentligen i begreppet "Stark man", när, var och hur vill vi helst att Christian Albinsson ska dö och vilken ishockey-pamp är det egentligen som Marcus saknar? Detta och mycket mer i veckans utsändning.
 • 290. Allsvensk realism med Joakim Aspelin

  17:12
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTE HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Vi diskuterar intima, nakna ögonblick från Allsvenskan med den svensk som förmodligen sett flest sådana ögonblick. Det blir Jenga med Mats Jingblad, försäsong med Magnus Haglund och förberedelser inför en utlandsresa med Fredrik Ljungberg. Bregy, inte Ohrel.
 • 289. Assyriska Örebro 99

  15:59
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Vi återvänder till 1999 när Peter Antoines tekniska, kortpassningsspelande Assyriska FF skulle kvala mot Sven "Dala" Dahlqvists lite kantigare Örebro. Det blir idrottpsykologi på Solbacka, Peter Antoines matvanor, anlagda bränder och ett kolsvart Bårsta IP. För helvete man!
 • 288. VM i Helsingfors 83

  24:51
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Det första världsmästerskapet gick av stapeln i Helsingfors 83. Vi nyanserar Ken Ololfssons brutala porträtt över Primo Nebiolo, plockar några russin ur VM-kakan och så blir det Kalla kriget-exposé från Matts Egeholm. FORCE!
 • 287. Stockholm Open 2023

  01:16:45
  LYSSNA PÅ ALLA HELA AVSNITT HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Den riviga första upplagan, Bengt Grive i bra och dålig form, en utmärkt Carl-Axel Hageskog-historia, två av de frasigaste presskonferenserna i etermediahistorien och jakten på den lille store Percy Rosberg.
 • 286. Rysk hockey med Malcolm Dixelius

  18:13
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Vi tog båten ut till Nämdö och SVT:s tidigare Rysslandskorre (och tillika en av Marcus stora barnomsröster) Malcolm Dixelius för att diskutera det ryska kynnet, hans sensationella dokumentär om den ryska superfemman och sorgen Malcolm känner över den ryska utvecklingen. Och så klart den gången han bastade, masserade, åt mört och blev nedsupen av och med Anatoly Tarasov. Björn Skifs med hårt k på er!
 • 285. Åby Ericson och kvalet 74

  27:19
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Jesper Högström kom till studion och berättade allt han vet om den gnoliga patriarken Georg Åby Ericsson. Och så går vi igenom det hutlöst spännande kvalet 74, där Sverige länge var uträknade, men på grund av närmast osannolika tillfälligheter tråcklade sig vidare. Väl mött, hörrni!