Share

cover art for Elisabeth Leidinge (teaser)

Snett inåt bakåt

Elisabeth Leidinge (teaser)

Ep. 234

LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://play.acast.com/s/snett-inat-bakat Vi drog till Sundsvall för att spana in Elisabeth Leidinges kansli, testköra hennes verifikationsstämpel, höra lite om de riviga Jitex-åren, snacka lite om Pia Sundhages usla klädstil och be hennes ta oss med till fotbollsmatchen som Gud glömde, på Kenilworth Road i Luton. Lycka till i framtiden!

More episodes

View all episodes

 • GRATISREPRIS: Lennart Hylands OS 84

  01:35:43
  Vänner! Det här är sista föräldralediga tisdagen – förskolan är öppen och Snett inåt bakåt lämnar därmed "stabsläget". För att fira detta låser vi idag upp ett, måste vi faktiskt få lov att säga, mycket uppskattat avsnitt från i våras, nämligen det om Lennart Hylands sista OS, i Los Angeles 1984. Åter igen nästa tisdag. "Älska mig!" LYSSNA PÅ ALLA HELA AVSNITT HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat
 • 282. Årskrönikan 1996

  15:48
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITT HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Det är den tiden på året när vi tar en räka från den landgång som är TV-sportens årskrönikor. En pungkula på vift, Carl-Axel Hageskog lätta frisyr och erotisk noggrannhet från Janne Lorentzon, bland mycket annat.
 • 281. 281. Råsunda och VM 58, med Classe B

  18:44
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Idrottsfantasten Classe Bengtsson susade förbi och berättade om sina första upplevelser av Råsunda, VM 58, en banan han aldrig åt upp, det halvår långa uppsnacket inför Sverige Mexiko (var står Mexiko?) och den gången han såg en argentinsk bil. Hjalmar Santos på er!
 • 280. VM i bangolf

  01:02:13
  LYSSNA PÅ ALLA HELA AVSNITT HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Vi åkte till Uppsala för att se det svenska bangolfundret spänna musklerna i världsmästerskapen. Bananen 2.0, baknacke i och tyskjakt på filt, under en estnisk himmel. Eternit på er där hemma!
 • 279. Sportfilmer

  23:39
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Hur såg din VHS-uppväxt ut, egentligen? Och varför lämpade sig några filmer bättre för att ses om än andra? Vi, dvs Ronny Svensson, Orvar Säfström och Nils Petter Sundgren, ger er lite tips på sportfilmer, och så är John Faxe Jensen med på länk, tillsammans med Björn Eriksson, äntligen.
 • 278. VM 98 del 2

  23:10
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Andra och avslutande delen om härliga VM 98. Det blir naturligtvis Frankrike, Kroatien, Ronaldo, och så återbesöker vi Oldsberg härliga studio! Allez les Bleus, hörrni!
 • 277. VM 98 del 1

  01:53:48
  LYSSNA PÅ ALLA HELA AVSNITT HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Fan vet om inte VM 98 är redaktionens favorit-VM ändå, trots att eller kanske till och med på grund av att Sverige inte var med. Vi tar er till Oldsbergs lättsamma studio, med Bo Hansson i fri roll och en sammanbiten, kontrollerad Martin Dahlin. Och så lotsar vi er genom detta härliga VM-slutspel. La copa del a vida, hörrni!
 • 276. Frågespecial – Andra sommaren

  15:40
  LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET HÄR: https://www.patreon.com/snettinatbakat Tänk att det redan är andra året vi gör en frågespecial va, jisses! Christian kommer med filmtips, Emil minns sin gympalärare och Marcus försöker desperat "få ner" Christians gamla granne på Sveavägen. Detta har varit en morot för oss alla, men nu har den släkts!
 • 275. Fältstudie: Scandinavian mixed

  20:57
  Vi drog ut till Sven Tumbas märkliga skapelse Ulna för att glo på lite golf, träffa män som heter Mats, blyga greenkeepers som heter Craig och äta och dricka och grilla bland tält som heter AJ produkter.