Share

cover art for Veckans retoriktips: Så botar du din åldersångest med snygg retorik!

Snacka Snyggare

Veckans retoriktips: Så botar du din åldersångest med snygg retorik!

Äg din ålder i din retorik! Idag får du makt över ditt åldrande!

More episodes

View all episodes

 • 3. Torsdagsfrågan - När diskussionen går snett...

  14:35
  Dagens torsdagsfråga till Elaine kommer från en person som undrar varför folk inte vill diskutera med honom längre?Han brinner för sina åsikter och vill kunna säga vad han tycker. Elaine svarar på frågan, reder ut begreppen och lär oss diskutera snyggt!
 • 3. Bra svar på tal till dåliga chefer!

  52:13
  Har du en chef med "utvecklingspotential" så utvecklar vi dina svar på tal. Det tjänar både du och chefen på. Och hur berättar man för klassföräldrarna att ens barn är luskällan? Det och som vanligt mycket mer i dagens avsnitt. Välkommen
 • 2. Torsdagsfrågan- Så reparerar du skadan!

  12:03
  Varje torsdag kommer du som är medlem i Snacka snyggare- klubben ha möjlighet att få din fråga besvarad av Elaine Eksvärd. Det kan handla om precis vad som helst, tex hur man skryter snyggt under en anställningsintervju, hur man minglar avslappnat, eller hur man säger åt sin granne att dämpa sig en sen måndagskväll. Alla frågor är välkomna och du kan självklart vara anonym.I dagens avsnitt får en lyssnare svar på vad man gör när man skitit i det blå skåpet. Hur reparerar man skadan? Vad säger man? Elaine ger svar på tal!
 • 2. Hitta din pondus!

  39:05
  Det blir som vanligt bikt och bedrift i Snacka snyggare! Du får dessutom hjälp att hitta din pondus. För med pondus blir du trovärdig och Elaine ger dig verktygen du behöver.
 • 1. Torsdagsfrågan -Chefen som stör...

  15:41
  Varje torsdag kommer du som är medlem i Snacka snyggare- klubben ha möjlighet att få din fråga besvarad av Elaine Eksvärd. Det kan handla om precis vad som hels, tex hur man skryter snyggt under en anställningsintervju, hur man minglar avslappnat, eller hur man säger åt sin granne att dämpa sig en sen måndagskväll. Alla frågor är välkomna och du kan självklart vara anonym. I dagens avsnitt, vad säger man till chefen som ringer och stör under semestern? Elaine ger svar på tal!
 • 1. Nypremiär - bikt och bedrift.

  33:44
  Bikt och bedrift i premiäravsnittet av Snacka snyggare! Elaine och Camilla är tillbaka med podden som ger dig slagkraftiga kommunikationstips som gör skillnad i din vardag. Snacka snyggare lovar även humor, värme och en stor dos igenkänning. I dagens avsnitt, även tre saker inom retoriken du inte vill leva utan! Välkommen! 
 • Veckans retoriktips: Relationer som fastnat - Så börjar du om.

  04:53
  Har du en relation du inte kan välja bort med som du inte mår så bra av? Idag får du tips på hur du gör den relationen givande.
 • 27. Så hanterar du tidstjuven

  32:06
  Förutom att hantera tidstjuven med retorikpolisen så lär vi oss ge feedback till personer vars barn vi tycker om men som beter sig gränslöst! Säsongsavsluting
 • Veckans retoriktips: Digitalt vett och retorikett.

  05:51
  Hur vet man vad som är rätt att maila? Och när? Idag går vi igenom några digitala ledstjärnor i vett och retorikett!