Smyckespodden

Share

2. Vad ska man tänka på när man köper sin första ring?

Season 1

I detta avsnitt pratar vi om något som är svårt att få information om och inget som man egentligen lär sig  - hur ska man tänka när man ska köpa sin allra första ring?


Vi kommer ge dig en steg-för-steg-guide för hur du lär känna dig själv, din smak och din stil och genom att göra förarbetet så kan du sedan slå till när rätt ring kommer framför dig - och veta att du valt precis rätt ring för dig.


Jag kommer även ge mina bästa tips, och så kommer jag dela tips från de som redan är där du snart kommer vara - de som redan har köpt sin allra första ring. Sist men inte minst:

Om du gillar detta avsnittet så vore det GULD värt om du ville ge några stjärnor till podden, och även såklart följa den på din Podcastspelare! Det hjälper inte bara dig att få nästa avsnitt direkt i din mobil - det hjälper även oss att sprida podden så vi kan fortsätta spela in!


Och kom ihåg: du förtjänar äkta smycken.  More Episodes

9/19/2021

39. De sätter skandinaviska smycken på kartan - Charlotte & Pernille från The Jewellery Room

Season 1
Det har blivit hög tid för dig att träffa två coola, danska systrar som älskar smycken precis lika mycket som du och jag gör!Pernille Møbjerg och Charlotte Møbjerg Ansel-Henry grundade The Jewellery Room 2013 efter att båda hade gjort separata karriärer inom PR för olika smyckesvarumärken under flera års tid. The Jewellery Room började som en tvådagars mässa under Copenhagen Fashion Week, där de samlade press från hela världen för att möta de främsta Skandinaviska smyckesmärkena. Men sen kom pandemin, mässan ställdes in - och systrarna gjorde det som deras tidigare kunder istället bad om: de skapade en plattform för B2C-försäljning. Idag är The Jewellery Room en av de största marknadsplatserna online för skandinaviska smycken.I det här avsnittet talar vi om deras mission med TJR, deras personliga karriärer och varför de älskar smycken, hur de ser på de gamla traditionerna och normerna inom äkta smycken och hur de försöker göra det enkelt och kul. Vi pratar smyckestrender, vilka smycken de tycker hör hemma i en basgarderob av smycken och förstås - framtiden för äkta smycken!God lyssning!The Jewellery Room@TheJewelleryRoomDu kan lyssna på det här avsnittet på Spotify, iTunes och Acast. Om du vill delta i konversationen - skicka ett DM eller röstmemo till Smyckespodden!This episode is also published on the English sister podcast @jewelrypodcast(episode 13).