Smidigpodden - smidig / agile, team og ledelse

Norges ledende podcast dedikert til smidighet i arbeidslivet. Siden 2018 har vi vært en pålitelig kilde for innsikt og inspirasjon om endringsdyktige organisasjoner og fremtidsrettet ledelse. Med over 160 000 nedlastninger, tilbyr vi engasjerende samtaler med bransjeeksperter, ledere og innovatører. Bli med Ida Kjær og Tobias Falkberger for å utforske nye perspektiver og strategier for å navigere i den stadig skiftende forretningsverdenen. Enten du er en erfaren leder eller ny til smidig metodikk, har Smidigpodden noe verdifullt å tilby.

Kontakt oss på smidigpodden@gmail.com

Tobias Falkberger

Tobias er direktør for Folk og Kultur i RiksTV, Norges mest smidige selskap. Tobias har over 12 års erfaring med å bygge, lede, coache og jobbe med og i smidige team og organisasjoner, og leder RiksTV gjennom sin smidige reise. Tobias er en del av RiksTVs ledergruppe på det 5 året. Tobias advokerer for åpenhet, samarbeid og vekst, og har kunnskap og erfaring med å coache og rådgi om organisasjonsutvikling, prosessuelle utfordringer, endringsdyktighet, strategiske utfordringer og ledelse.

Ida Kjær

Ida jobber i KPMG med enterprise agility og rådgir selskaper rundt hvordan de kan bli mer tilpasning- og endringsdyktige! Tidligere har Ida vært Business Agility Coach hos DNB og har nesten 10 års erfaring med å jobbe med team og organisasjoner. Ida coacher og jobber med ledergrupper, styrer, team og enkeltpersoner for å styrke og gjøre dem i stand til å møte morgendagens utfordringer. Ida er både en sertifisert Agile Coach og Enterprise Agility Coah gjennom ICAgile, og Lean Yellow Belt, Green Belt og Scrum Master.