Smidigpodden - smidig / agile, team og ledelse

Dette er podden som vil inspirere, gi deg konkrete tips og verktøy som vil hjelpe deg med å skape endringsdyktige organisasjoner med høyt engasjerte og motiverte ansatte som lager uslåelige produkter. Med smidig coachen Ida Kjær og smidig transformatøren og topplederen Tobias Falkberger. Kontakt oss på smidigpodden@gmail.com

Tobias Falkberger

Tobias er direktør for Folk og Kultur i RiksTV, Norges mest smidige selskap. Tobias har over 12 års erfaring med å bygge, lede, coache og jobbe med og i smidige team og organisasjoner, og leder RiksTV gjennom sin smidige reise. Tobias er en del av RiksTVs ledergruppe på det 5 året. Tobias advokerer for åpenhet, samarbeid og vekst, og har kunnskap og erfaring med å coache og rådgi om organisasjonsutvikling, prosessuelle utfordringer, endringsdyktighet, strategiske utfordringer og ledelse.

Ida Kjær

Ida jobber i KPMG med enterprise agility og rådgir selskaper rundt hvordan de kan bli mer tilpasning- og endringsdyktige! Tidligere har Ida vært Business Agility Coach hos DNB og har nesten 10 års erfaring med å jobbe med team og organisasjoner. Ida coacher og jobber med ledergrupper, styrer, team og enkeltpersoner for å styrke og gjøre dem i stand til å møte morgendagens utfordringer. Ida er både en sertifisert Agile Coach og Enterprise Agility Coah gjennom ICAgile, og Lean Yellow Belt, Green Belt og Scrum Master.