Share

cover art for Roadtripp

Skjeggmenn

Roadtripp

Season 4, Ep. 2

(Skjeggmenn podkast inneholder nevninger av produkter og firmaer rettet mot skjeggmenn)


Daniel Oreviken, Ove Skjeggmann og Morten Bråthen har med Kristoffer Ness Brauti som gjest og snakker om roadtrip.

Er det regler for roadtrip og det å være shotgun?


Følg med!

More episodes

View all episodes

 • 4. Frimurere

  01:30:18
  (Skjeggmenn podkast inneholder nevninger av produkter og firmaer rettet mot skjeggmenn)Daniel Oreviken og Ulrik Clausen har med Thomas og Arne som gjest og snakker om frimureri.Hva gjør egentlig en frimurer? Hvordan blir man en frimurer? Svaret på det meste som kan snakkes om rundt frimureri blir besvart og ellers får du høre 270 måter å si "det kan jeg ikke si noe om". Du får også høre om Mozart kuler... Selv om Daniel ødelegger hele opplevelsen med å faktisk nyte Mozartkuler. Hvordan? Du får vel høre da!Hør Skjeggmenn Podcast der du hører på din lokale podkast. Vi er på kanaler som Spotify, Apple Podcast, Google Podcast etc. etc.
 • 3. Fosterhjem

  01:25:40
  (Skjeggmenn podkast inneholder nevninger av produkter og firmaer rettet mot skjeggmenn)Daniel Oreviken, Ove Skjeggmann og Morten Bråthen har med Willy Van Moen som gjest og snakker om fosterhjem.Det blir en mange sterke øyeblikk - både gode og dårlige. Er vel kanskje lurt med en trigger-warning hvis du føler at dette kanskje er et ømt tema?
 • 1. Shitsnakk

  01:14:18
  (Skjeggmenn podkast inneholder nevninger av produkter og firmaer rettet mot skjeggmenn)Ny sesong, nye muligheter!I dag snakker vi ikke om noe tema, men går igjennom diverse tanker og funderinger over livet generelt.Mye humor... Du er herved advart.
 • 21. Festival Spesial (Skjeggival 2022)

  56:48
  Velkommen til festival spesial!Vi hadde live-sending fra Skjeggivalen i Tønsberg. Her skjer det litt av hvert, men mest prat om alt og ingenting. Starter med en øltest som egentlig er helt ubrukelig til podkast, men avslutter med Skjeggrådet live! Bedre blir det ikke. 18 og en halvårs grense for å høre på!
 • 20. Sponsorepisode

  01:26:48
  Den siste episoden i sesong 3 er dedikert til PelsPels og Barbershop.no.Her er det svar på mange spørsmål og noen kule funfacts. Enjoy siste episode i sesong 3!
 • 19. Hvite løgner

  01:24:54
  (Skjeggmenn Podcast inneholder reklame(r) i samarbeid med PelsPels og Barbershop.no)Daniel Oreviken, Morten Bråthen, Ove Skjeggmann og Øystein Wiede Kristiansen snakker om hvite løgner og andre vandrehistorier!I dagens skjeggråd får vi spørsmålene "Hva ville du ta med til en øde øy? Tre ting!" (Hilsen Heidi), "Hvordan tror du verden ser ut om 30 år" (Hilsen Heidi - igjen...)Hør oss hvor enn du hører dine podkaster eller se oss på vår youtube-kanal. Vi setter umenneskelig pris på om du abonnerer på din favoritt platform!
 • 18. Viking

  01:32:48
  (Skjeggmenn Podcast inneholder reklame(r) i samarbeid med PelsPels og Barbershop.no)Daniel Oreviken, Morten Bråthen, Ove Skjeggmann og Rune Andre Andersen snakker om viking-lag og vikinger generelt. Mye nyttig som kommer opp (og ned!).I dagens skjeggråd får vi spørsmålene "Hvordan hadde dere klart dere i vikingtiden" (Hilsen Kjell-Pell-Potet-Trell)Hør oss hvor enn du hører dine podkaster eller se oss på vår youtube-kanal. Vi setter umenneskelig pris på om du abonnerer på din favoritt platform! 
 • 17. Singel og dating

  01:59:35
  (Skjeggmenn Podcast inneholder reklame(r) i samarbeid med PelsPels og Barbershop.no)Daniel Oreviken, Morten Bråthen, Ove Skjeggmann og Tonje Kathrine Stifoss snakker om det å være singel og om dating. Mye rart som blir tatt opp!I dagens skjeggråd får vi spørsmålene "Hva er det først du legger merke til hos det motsatte kjønn?" (Hilsen Brura), "Hva er den største fordelen å være singel kontra det å være i forhold?" (Hilsen Brura.. igjen) og "Singel kar søker ei som liker skjegg, pinup, rockabilly, kos tur og amcar" (Hilsen Anonym)Hør oss hvor enn du hører dine podkaster eller se oss på vår youtube-kanal. Vi setter umenneskelig pris på om du abonnerer på din favoritt platform!