Share

cover art for Nabolagets sorte får, gravidpakt og babyplaner

Skitshowet

Nabolagets sorte får, gravidpakt og babyplaner

Season 7, Ep. 8

Erica har skapt oppstyr i nabolaget once again med en noe snedig limousine-ride etter AW, mens Anna har valgt bort stående 69 for litt håndtverk. Det er også tid for en ny spesial-episode, og ukens tema er barn, graviditet og fremtid. Jentene forteller om en relativt hellig pakt de har seg i mellom, og debriefer fødeangst, gyn-skrekk og hvordan type foreldre de ser for seg å bli. Når skal Skiten få barn, og vil de i det hele tatt ha det?

More episodes

View all episodes

 • 20. Tante Deppa & VIP-billett til helvete

  35:55
  Damerne er lynings i dagens episode, av ulike grunner. Skiten har vært på festival, og _ikke_fulgt tipset om å ikke brenne av alt kruttet på dag én. Erica Kvam AS har hatt rakett i ræva og vært en bakfull ungdom i babyshower. Anna har begynt å få spesialbehandling av postmannen, og for første gang opplevd å ikke ha lakenskrekk. Jentene er generelt i en fokk-you-mood i dagens episode, og kommer med nok en public apology.
 • 19. Cancelled av Universal, røykenegler og gråting på vinbar

  45:32
  Mensernes mester har vært på event og fått overtenning som vanlig. De har hatt en hylgråte-session på vinbar etterfulgt av egen standup på Valkyrien Grill. Erica har blitt spurt om å være toastmaster, blitt tatt for å være stoner og fått et inkasso-problem. Anna forteller om da hun ble ransaket og narkosjekket etter en tur i Amsterdam, og jentene har blitt cancelled av Universal, noe som tas svært dårlig i mot...
 • 18. Lads holiday: Shartan Warholm, tyrkershots og stripebaddies

  45:09
  Jentene har begitt seg på tidenes roadtrip til Kragerø! Anna har blitt stoppet av Politiet, og er nå 100% overbevist om at det henger en forbannelse over hun i Kragerø. Erica på sin side, sier seg nødt til å aldri kunne dra til Kragerø etter en lei situasjon på do. Jentene trodde sin siste time var kommet da de måtte rømme i lyn og torden, og "Skiten Tester" intet mindre enn: Baby.
 • 17. Sladderpod, 17 mai & that girl energy

  41:36
  Anna har måttet tatt til tårene av sin egen tale i konfirmasjon og forteller om da hun sto og fylte tennvæske på bilen, og at damer + motor må være en trigger for menn. Jentene har endelig (!) fått feiret 17.mai sammen, noe som endte med åpent hus og som alltid (!) to stk som ikke evner å dra hjem eller fra hverandre. Erica forteller om tiden i livet hun var "that girl", og har tatt en støyt på vegne av Anna.
 • 16. Sokkeldronninger og fjerting i AirCoolern

  37:31
  Det ruller og går, og i dagens episode går skiten ned i underbukseland. Nesten en temaepisode, si! Anna har en beef med Dyson Aircoolern sin, og har tatt på seg tinnfoliehatten med ny konspirasjonsteori hva gjelder klimanlegg.Erica forteller om da hun trøkket på samme do som Khloe Kardashian, og har blitt sertifisert nysgjerrig nabokjerring. Skiten forteller om 17.mai-planene sine, samt diskuterer muligheten for å utvide pod-reklamen til grasrota og breddefotballen.
 • 15. Køllenes herre, utdrikningslag og limmokjør

  47:15
  Annaisen har vært på sitt første utdrikningslag! Hun gikk for den "mystiske og tilbaketrukkene" personligheten sin, noe som gikk ...... svært ymse. Vulgæriteten tok overhånd, men også flauheten da det ble ny runde med limousine. Hun har vist naboene sitt o-store alter ego, mens L0veblogg på den andre siden har vært syk og søkt nytt studie. Skiten etterlyser info om en fristende yrkestittel, og tar for seg trønderkonseptet "cavasøndag".
 • 14. Maizenna i ræva og Robinson Cruiseo

  35:07
  It's gonna be May! Skiten har karret seg til studio på selve arbeidernes dag. Erica har prøvd The Suite Life on Deck, med glitz, glam, fyll og buffet. Nok en gang ville det seg ikke for Erica på "vingård", samt at har hun ødelagt en reisebil-simulator og fått en geografisk åpenbaring. Anna har gått på ei steroide-blemme, og går i front for å fjerne stigma rundt potetmel-kampsaken sin.
 • 13. Ibiza spesialè

  48:46
  Skiten goes Ibiza! Der har de nok en gang gått på en tidsblemme, som endte på lokalt cargo-ship til partyøya. Ibiza ba både på høyt og lavt, og damerne har fått testet nervøsheten ikke bare på en sketchy båttur, men også på en flytur fra helvette. Anna har startet artistkarrieren med et BAM, og fått stående applaus av hele gamlebyen i Ibiza. Skiten tar også for seg sin gjentakende diskusjon, som de aldri klarer bli enige om.
 • 12. Statsbudsjett og brukte truser

  34:24
  Skiten er hjemme fra firmatur til Palma og Ibiza! Anna og Elsa har både vært velartikulerte på engelsk, samt sett på *verdens største pupper* på fancy restaurant. Anna har skammet seg over bikinishoot og Erica har bevitnet VM i stirring. I ''ukens kafaen'' tar Erica opp en litt touchy DM hun har kviet seg for å åpne, som innebærer stikkordene klessalg + brukte truser.