Share

cover art for Lads holiday: Shartan Warholm, tyrkershots og stripebaddies

Skitshowet

Lads holiday: Shartan Warholm, tyrkershots og stripebaddies

Season 7, Ep. 18

Jentene har begitt seg på tidenes roadtrip til Kragerø! Anna har blitt stoppet av Politiet, og er nå 100% overbevist om at det henger en forbannelse over hun i Kragerø. Erica på sin side, sier seg nødt til å aldri kunne dra til Kragerø etter en lei situasjon på do. Jentene trodde sin siste time var kommet da de måtte rømme i lyn og torden, og "Skiten Tester" intet mindre enn: Baby.

More episodes

View all episodes

 • 22. Politi og røver, barnebarn-scare og ''zalo-mannen''

  51:18
  Anna har havnet i trafikkbråk, mens Erica har havnet midt i et kunsttyveri og stor politiaksjon. Anna har gått på en blemme og lagt ut noe feil på story. Jentene har fått seg en skremmer, da de ei vending trodde de skulle bli bestemødre (samtidig). Damerne kommer innom Zalo-mannen fra fortiden og tar for seg sesongen som har vært, både på godt og vondt.
 • 21. Ulovlig pølse, nachspiel og rulleski med Klæbo

  39:26
  Damerne har vært på hyttetur på Frosta, og bedt med seg hele resturantbesetningen hjem på nachspiel. Anna har en stor announcement å komme med hva gjelder datteren sin, og Erica forteller at det har blitt helt GTA i nabolaget. Skiten tar tilbake "Skiten tester" og slår på stortromma med å teste rulleski på ski-mølla til Johannes Høsflot Klæbo. Sistnevnte er også gjest i ukens "5 kjappe", hvor han forteller om fortiden med cello, og ikke minst tiden han sleit med å komme inn på Tusenfryd.
 • 20. Tante Deppa & VIP-billett til helvete

  35:55
  Damerne er lynings i dagens episode, av ulike grunner. Skiten har vært på festival, og _ikke_fulgt tipset om å ikke brenne av alt kruttet på dag én. Erica Kvam AS har hatt rakett i ræva og vært en bakfull ungdom i babyshower. Anna har begynt å få spesialbehandling av postmannen, og for første gang opplevd å ikke ha lakenskrekk. Jentene er generelt i en fokk-you-mood i dagens episode, og kommer med nok en public apology.
 • 19. Cancelled av Universal, røykenegler og gråting på vinbar

  45:32
  Mensernes mester har vært på event og fått overtenning som vanlig. De har hatt en hylgråte-session på vinbar etterfulgt av egen standup på Valkyrien Grill. Erica har blitt spurt om å være toastmaster, blitt tatt for å være stoner og fått et inkasso-problem. Anna forteller om da hun ble ransaket og narkosjekket etter en tur i Amsterdam, og jentene har blitt cancelled av Universal, noe som tas svært dårlig i mot...
 • 17. Sladderpod, 17 mai & that girl energy

  41:36
  Anna har måttet tatt til tårene av sin egen tale i konfirmasjon og forteller om da hun sto og fylte tennvæske på bilen, og at damer + motor må være en trigger for menn. Jentene har endelig (!) fått feiret 17.mai sammen, noe som endte med åpent hus og som alltid (!) to stk som ikke evner å dra hjem eller fra hverandre. Erica forteller om tiden i livet hun var "that girl", og har tatt en støyt på vegne av Anna.
 • 16. Sokkeldronninger og fjerting i AirCoolern

  37:31
  Det ruller og går, og i dagens episode går skiten ned i underbukseland. Nesten en temaepisode, si! Anna har en beef med Dyson Aircoolern sin, og har tatt på seg tinnfoliehatten med ny konspirasjonsteori hva gjelder klimanlegg.Erica forteller om da hun trøkket på samme do som Khloe Kardashian, og har blitt sertifisert nysgjerrig nabokjerring. Skiten forteller om 17.mai-planene sine, samt diskuterer muligheten for å utvide pod-reklamen til grasrota og breddefotballen.
 • 15. Køllenes herre, utdrikningslag og limmokjør

  47:15
  Annaisen har vært på sitt første utdrikningslag! Hun gikk for den "mystiske og tilbaketrukkene" personligheten sin, noe som gikk ...... svært ymse. Vulgæriteten tok overhånd, men også flauheten da det ble ny runde med limousine. Hun har vist naboene sitt o-store alter ego, mens L0veblogg på den andre siden har vært syk og søkt nytt studie. Skiten etterlyser info om en fristende yrkestittel, og tar for seg trønderkonseptet "cavasøndag".
 • 14. Maizenna i ræva og Robinson Cruiseo

  35:07
  It's gonna be May! Skiten har karret seg til studio på selve arbeidernes dag. Erica har prøvd The Suite Life on Deck, med glitz, glam, fyll og buffet. Nok en gang ville det seg ikke for Erica på "vingård", samt at har hun ødelagt en reisebil-simulator og fått en geografisk åpenbaring. Anna har gått på ei steroide-blemme, og går i front for å fjerne stigma rundt potetmel-kampsaken sin.