Share

cover art for Sparing til barn – hva bør du tenke på?

SKAGEN-podden

Sparing til barn – hva bør du tenke på?

Season 1, Ep. 1

Hva bør du tenke på når du skal spare til barn? Skal du spare i ditt eller i barnas navn? Hva slags sparing er det som lønner seg? Dette er spørsmål rådgiveren Synnøve Hellestø Ramslie ofte får fra foreldre og besteforeldre, og som hun svarer på i denne episoden av SKAGEN-podden.

Programleder: Ole-Christian Tronstad. 

More episodes

View all episodes

 • Det beste aksjeåret på 10 år – men hva nå?

  37:03
  Investeringsdirektør Alexandra Morris oppsummerer aksjeåret 2023 og markedsutsiktene for en aktiv verdibasert forvalter som SKAGEN.
 • På tide med verdi

  32:13
  Hvordan kan du som investor dra nytte av økte renter og inflasjon? Rådgiver Anders Martinsen gir deg et tilbakeblikk på de siste 30 årene og forklarer hvorfor det nå er gode tider for verdiselskaper.
 • Spare i trangere tider

  17:34
  Er det vanskelig å få pengene til å strekke til? Her får du tips og triks til å få pengene til å vare lengre og råd om hvordan du kan spare, selv i trangere tider. Med formuesforvalter Hege Winther Lindseth.
 • På tide å vurdere rentefond igjen

  20:52
  Inflasjon og høyere styringsrenter gjør rentefond til et godt alternativ. Pål Bergskaug forklarer hvorfor og hvordan du bør investere nå.
 • Sikre økonomien med enkle grep

  55:02
  Med enkle grep kan du sikre økonomien til deg og dine – hvis du starter tidlig nok. Hege Winther Lindseth og Anders Martinsen gir deg tipsene du trenger.
 • Er det riktig å investere nå?

  22:05
  Er det riktig å investere nå? Hvilke fond går bra om dagen? Forvalter Stein Svalestad gir deg de beste tipsene til langsiktig avkastning.
 • Gode råd i dårlige tider

  23:05
  Spare eller bruke? Slik sikrer du økonomien i urolige tider. Programleder og forbrukerøkonom Cecilie Tvetenstrand forteller deg hvordan.
 • Urolig for børsfall? Lag en plan

  30:14
  Den beste måten å bedre avkastningen din på er å lage en plan – og følge den. Anders Martinsen fortelle deg hvordan.
 • 15. Hvor ble det av inflasjonen?

  21:35
  Rett før sommeren kunne det virke som at alle verdens eksperter var enige om at vi sto overfor en langvarig inflasjon. Men hva skjedde egentlig?