Share

cover art for #168 - Love the pedos (Gäst: Henrik Jönsson)

Sista Måltiden

#168 - Love the pedos (Gäst: Henrik Jönsson)

0

Entreprenören, skribenten och videokrönikören Henrik Jönsson gästar gänget. Henrik är bokaktuell med “Bli fri – Sju principer för oberoende”. Boken är dels praktisk vägledning för alla som strävar efter mer frihet och ett motgift till den rådande offerskapskulturen, samt en personlig skildring av hur det är att växa upp och leva som en individ i ett kollektivistiskt samhälle med en livslång strävan efter frihet.


OBS. Det här är inte det hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet? Stöd oss på Patreon.

More episodes

View all episodes

 • #251 - Nordens Libanon (Gäst: Aron Flam)

  01:01:51
  Aron Flam gästar gänget. Aron är komiker, författare och driver podcasten Dekonstruktiv Kritik.OBS. Det här är inte hela avsnittet. Vill du få tillgång till alla hela avsnitt? Bli medlem på Sista Måltiden. Som medlem får du tillgång till alla nya och gamla avsnitt i sin helhet och utan reklam. Lyssna i valfri podcast-app, inklusive Spotify. Enkelt att komma igång. Ingen bindningstid. Tryck här för att bli medlem eller gå in på https://sistamaltiden.se.
 • #250 - Den andra högern (Gäst: Salahuddin Barakat)

  01:01:46
  Salahuddin Barakat är en välkänd imam som har prisats för sitt brobyggande arbete. 2019 fick han Malmö stads stora pris för mänskliga rättigheter.OBS. Hela avsnittet är 3 tim 4 min långt. Vill du få tillgång till alla hela avsnitt? Bli medlem på Sista Måltiden. Som medlem får du tillgång till alla nya och gamla avsnitt i sin helhet och utan reklam. Lyssna i valfri podcast-app, inklusive Spotify. Enkelt att komma igång. Ingen bindningstid. Tryck här för att bli medlem eller gå in på https://sistamaltiden.se.
 • #249 - Kinadammsugare

  39:34
  Gänget drabbar samman i klassisk anda.OBS. Det här är inte hela avsnittet. Vill du få tillgång till alla hela avsnitt? Bli medlem på Sista Måltiden. Som medlem får du tillgång till alla nya och gamla avsnitt i sin helhet och utan reklam. Lyssna i valfri podcast-app, inklusive Spotify. Enkelt att komma igång. Ingen bindningstid. Tryck här för att bli medlem eller gå in på https://sistamaltiden.se.
 • #248 - Är ni nöjda nu? (Gäster: Aneta & Elias)

  01:55:16
  Mordet på Mikael Janicki i Skärholmen i år skakade om Sverige. Här berättar hans syster Aneta och svåger Elias om vad som egentligen hände den 10:e april.OBS. Det här är ett av få avsnitt vi släpper i sin helhet till alla. Vill du få tillgång till alla andra av våra hela avsnitt? Bli medlem på Sista Måltiden. Som medlem får du tillgång till alla nya och gamla avsnitt i sin helhet och utan reklam. Lyssna i valfri podcast-app, inklusive Spotify. Enkelt att komma igång. Ingen bindningstid. Tryck här för att bli medlem eller gå in på https://sistamaltiden.se.
 • #247 - Pistage-maffia

  56:58
  Gänget drabbar samman i klassisk anda.OBS. Hela avsnittet är 2 tim 13 min långt. Vill du få tillgång till alla hela avsnitt? Bli medlem på Sista Måltiden. Som medlem får du tillgång till alla nya och gamla avsnitt i sin helhet och utan reklam. Lyssna i valfri podcast-app, inklusive Spotify. Enkelt att komma igång. Ingen bindningstid. Tryck här för att bli medlem eller gå in på https://sistamaltiden.se.
 • #246 - Ny riktning för Sverige (Gäst: Lawen Redar)

  01:02:15
  Socialdemokraten och riksdagsledamoten Lawen Redar gästar gänget. Lawen och hennes parti kom nyligen ut med rapporten Ny riktning för Sverige år 2030.OBS. Hela avsnittet är 2 tim 48 min. Vill du få tillgång till alla hela avsnitt? Bli medlem på Sista Måltiden. Som medlem får du tillgång till alla nya och gamla avsnitt i sin helhet och utan reklam. Lyssna i valfri podcast-app, inklusive Spotify. Enkelt att komma igång. Ingen bindningstid. Tryck här för att bli medlem eller gå in på https://sistamaltiden.se.
 • #245 - Vilseledande information (Gäst: Emil Hellerud)

  01:01:11
  Den grävande TV4-journalisten Emil Hellerud gästar gänget. Emil är aktuell med det uppmärksammade reportaget Undercover i trollfabriken som med wallraffande metoder undersöker Sverigedemokraternas misstänkta trollfabrik. Han har bland annat belönats med både Stora Journalistpriset och Guldspaden för sina reportage Partiernas hemliga pengar och Smutsiga personuppgifter.OBS. Det här är inte hela avsnittet. Vill du få tillgång till alla hela avsnitt? Bli medlem på Sista Måltiden. Som medlem får du tillgång till alla nya och gamla avsnitt i sin helhet och utan reklam. Lyssna i valfri podcast-app, inklusive Spotify. Enkelt att komma igång. Ingen bindningstid. Tryck här för att bli medlem eller gå in på https://sistamaltiden.se.
 • #244 - Ingen föds till demokrat (Gäst: Christer Mattsson)

  01:05:48
  Christer Mattsson är forskare vid Segerstedtinstitutet på Göteborgs universitet. Han jobbar både nationellt och internationellt med frågor som berör våldsbejakande extremism. Christer är också upphovsman till Toleransprojektet som startade på uppdrag av Kungälvs kommun efter mordet på John Hron.OBS. Det här är inte hela avsnittet. Vill du få tillgång till alla hela avsnitt? Bli medlem på Sista Måltiden. Som medlem får du tillgång till alla nya och gamla avsnitt i sin helhet och utan reklam. Lyssna i valfri podcast-app, inklusive Spotify. Enkelt att komma igång. Ingen bindningstid. Tryck här för att bli medlem eller gå in på https://sistamaltiden.se.
 • #243 - Folkförminskning

  35:57
  Gänget drabbar samman i klassisk anda.OBS. Det här är inte hela avsnittet. Vill du få tillgång till alla hela avsnitt? Bli medlem på Sista Måltiden. Som medlem får du tillgång till alla nya och gamla avsnitt i sin helhet och utan reklam. Lyssna i valfri podcast-app, inklusive Spotify. Enkelt att komma igång. Ingen bindningstid. Tryck här för att bli medlem eller gå in på https://sistamaltiden.se.