Sista Måltiden

Share

#153 - Det lilla landet som ångrade sig (Gäst: Jens Ganman)

0

Gänget gästas av Årets Svensk 2019, författaren, musikern och journalist-aktivisten Jens Ganman. Och Mustafa Panshiri.


OBS. Det här är inte det hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet? Stöd oss på Patreon.

More Episodes

 • #169 - När ingen lyssnar (Gäst: Diamant Salihu)

  52:22
  Gänget gästas av Diamant Salihu som är bokaktuell med “När ingen lyssnar”. Boken skildrar ledarna bakom det bloda gängvåldet i Sverige och är en uppföljare till den hyllade debuten “Tills alla dör" med fokus på de kriminella nätverkens inre liv. Diamant är reporter på SVT och mottagare av bland annat Stora Journalistpriset och Guldspaden.OBS. Det här är inte det hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet? Stöd oss på Patreon.
 • #168 - Love the pedos (Gäst: Henrik Jönsson)

  01:11:15
  Entreprenören, skribenten och videokrönikören Henrik Jönsson gästar gänget. Henrik är bokaktuell med “Bli fri – Sju principer för oberoende”. Boken är dels praktisk vägledning för alla som strävar efter mer frihet och ett motgift till den rådande offerskapskulturen, samt en personlig skildring av hur det är att växa upp och leva som en individ i ett kollektivistiskt samhälle med en livslång strävan efter frihet.OBS. Det här är inte det hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet? Stöd oss på Patreon.
 • #167 - Hungriga barn

  35:27
  Gänget drabbar samman i klassisk anda.OBS. Det här är inte det hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet? Stöd oss på Patreon.Pssst… Biljetter till Sista Måltiden LIVE: https://sistamaltiden.se- Stockholm 6 juni- Malmö 17 juni
 • #166 - The deep kommun (Gäst: Lars Åberg)

  59:54
  Journalisten och författaren Lars Åberg gästar gänget. Lars började sin karriär på slutet av 1960-talet och har skrivit för bland annat Sydsvenskan, DN och GP. Lars har skrivit tjugofem böcker som skildrar alltifrån indianernas situation i USA till integrationen i Sverige med fokus på Malmö. Hans senaste bok “All inclusive” handlar om den oaktsamma migrationspolitiken, segregationen som skenar och barnen som betalar priset.Biljetter till Sista Måltiden LIVE: https://sistamaltiden.se- Göteborg 20 maj- Stockholm 6 juni- Malmö 17 juniOBS. Det här är inte det hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet? Stöd oss på Patreon.
 • #165 - Dumpen (Gäster: Patrik Sjöberg & Sara Nilsson)

  01:26:38
  Dumpen gästar gänget.Biljetter till Sista Måltiden LIVE: https://sistamaltiden.seOBS. Det här är inte det hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet? Stöd oss på Patreon.
 • #164 - Sultanen i Stefanstad (Gäst: Aron Flam)

  01:13:48
  Gänget firar 1:a maj med Aron Flam.OBS. Det här är inte det hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet? Stöd oss på Patreon.
 • #163 - Arabisk näsa

  42:10
  Hanif blir överraskad på biblioteket. Mustafa har blivit förälder. Ashkan uppfostrar på israeliskt vis. Omar kan inte sova.OBS. Det här är inte det hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet? Stöd oss på Patreon.
 • #162 - Ekonomisk patriotism (Gäst: Erik Sprinchorn)

  57:49
  Gänget gästas av Erik Sprinchorn, investerare och författaren bakom Livet, börsen och allting. Varför lockas vi av berättelser och vilka risker finns det med att vi gör det? Ska man ha ett optimistiskt eller ett pessimistiskt kynne och varför? Vad kan vi lära oss av historiska händelser? Via besök i såväl antikens värld som hos Candide och Kafka berör boken frågeställningar och perspektiv för framgång på både börsen och livet i stort. Erik är mångårig investerare, fondförvaltare och grundare av TIN Fonder med fokus på hälsa och teknik.OBS. Det här är inte det hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet? Stöd oss på Patreon.
 • #161 - Politiskt promiskuös (Gäst: Sten Widmalm)

  52:52
  Gänget gästas av Sten Widmalm, professor i statskunskap vid Uppsala universitet. Han forskar om korruption, kriser och socialt kapital med fokus på Europa, Sydasien och delar av Afrika.OBS. Det här är inte det hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet? Stöd oss på Patreon.