Share

cover art for #215 Hvorfor ønsker vi ikke å forplikte oss til en partner?

Singelkrisa

#215 Hvorfor ønsker vi ikke å forplikte oss til en partner?

Marie tok turen til Oslo for å møte Edvard Strand (30) som deltok i Love Island. De tar praten om hvorfor vi nordmenn ikke ønsker oss en langsiktig partner i dag. Hvorfor tør vi ikke å være singel og sårbar? Marie synes det er en trist utvikling vi er inne i der vi alltid søker etter noe som er bedre. 

More episodes

View all episodes

 • #218 Dora (84) er enke. Hvordan er singellivet?

  18:48
  Dora har vært enke i 12 år. Hvordan er livet som enslig? Ensomhet er ikke noe denne dama kjenner på. På fritiden går hun på skøyter og reiser rundt i verden. Hennes neste tur er til Mongolia. Hva er hennes beste råd til å finne kjærligheten i dag? Dora gir deg svaret.
 • #217 Elleve tips mot kjærlighetssorg

  39:28
  Programleder Marie og gjesten Helene har nylig gått gjennom kjærlighetssorg. De snakker om opp- og nedturer og om hvor vondt det faktisk er. De tar for seg elleve tips som hjelper mot kjærlighetssorg.
 • #216 Solotrip til Sveits

  39:32
  Marie drar nok en gang til utlandet alene, denne gangen for å dra bort fra kjærlighetssorgen. Hun møter sin svenske venninne i alpelandsbyen Zermatt, står på ski og danser på bordene. Reiser så videre til Hovedstaden Bern og lever singellivet. Hvordan går det med kjærlighetssorgen i dag? 
 • #214 Det er slutt, jeg er knust!

  30:44
  Programleder Marie har blitt singel igjen, og er helt knust. Kjærlighetssorg gjør utrolig vondt. Marie har gode mennesker rundt seg, likevel er det vanskelig å stå i. Det var ikke dette hun hadde sett for seg, hun sett seg for seg en lykkelig fremtid. Hun deler sine erfaringer i sorgen og kommer med gode råd du også kan bruke i en sorg.
 • #213 Er ikke kvinner like mye verdt hvis de har ligget med mange?

  43:55
  Lloyd og Saba gjester ukens podkast. Andrew Tate og hans syn på kvinner er dagens tema. Lloyd synes at Andrew har mange gode poeng, noe som får Saba og Marie til å se rødt. Det blir en heftig debatt i studio om kvinnesyn og kvinners verdi. Er ikke kvinner like mye verdt når de har hatt sex med flere menn?
 • #212 Erlend og Bendik fra «Paradise Hotel»

  28:05
  Erlend og Bendik fra årets «Paradise Hotel» gjester denne uken. Erlend har nettopp forlatt hotellet mens kompisen Bendik er igjen. Hvordan var det å være med og hvordan taklet de egentlig spillet og å bli dolket i ryggen av sine egne venner der inne? De snakker litt hva som skjedde både foran og bak kamera. Og er de alle venner i dag?
 • #211 Marie har fått seg kjæreste!

  36:30
  Marie (35) har endelig fått seg kjæreste og tar dere gjennom hvordan de møttes og hvordan det hele gikk seg til. Marie tok nylig med seg «duden» på bursdagstur til Tenerife og forteller hvordan det var og om de bestod den ultimate ferietesten. Funker de egentlig sammen over lengre tid?
 • #210 Lønner det å få seg barn når det potensielt kan ødelegge forholdet?

  33:24
  Marie opplever et tidspress. Hun har nettopp fylt 35 år og har endelig funnet en fyr hun dater. Men det er så mange store spørsmål som må stilles raskt før man eventuelt skal gå videre med forholdet. Hun har derfor invitert Kristin (40), også kjent som @foreldrefella på Instagram. Der snakker hun mye om det negative ved småbarnslivet. Marie blir redd og usikker. Hva er vitsen med å få barn når det potensielt kan ødelegge et forhold?