Share

cover art for #218 Dora (84) er enke. Hvordan er singellivet?

Singelkrisa

#218 Dora (84) er enke. Hvordan er singellivet?

Dora har vært enke i 12 år. Hvordan er livet som enslig? Ensomhet er ikke noe denne dama kjenner på. På fritiden går hun på skøyter og reiser rundt i verden. Hennes neste tur er til Mongolia. Hva er hennes beste råd til å finne kjærligheten i dag? Dora gir deg svaret.

More episodes

View all episodes

 • #220 Har du mislyktes i livet om du ikke har kjæreste?

  31:38
  Tina (32) fra Namsos gjester for å snakke om presset fra samfunnet om å «måtte» ha en kjæreste. Det virker som at om du ikke har en kjæreste, så har du ikke lyktes i livet. Tina blir ofte spurt i sammenkomster om hun har kjæreste og hvordan det går med kjærligheten. Svarer er jo alltid det samme, «nei hun har ikke kjæreste og har aldri hatt det». Hun vurderer å lage en t-skjorte hvor det står : «nei, jeg har ikke kjæreste, ikke spør». Har hun mislyktes i livet?
 • #219 Fordelen med å være singel

  34:56
  Andreas (33) har alltid vært singel og elsker singellivet. Han kommer med en lang liste med hvilke fordeler vi single har kontra det å være i et forhold. Han mener at man kan utvikle seg mer individuelt og bli sterke mentalt. Marie som nylig hadde kjæreste er noe uenig Andreas sine påstander. Klarer man å stå i singellivet livet ut? Andreas mener JA! 
 • #217 Elleve tips mot kjærlighetssorg

  39:28
  Programleder Marie og gjesten Helene har nylig gått gjennom kjærlighetssorg. De snakker om opp- og nedturer og om hvor vondt det faktisk er. De tar for seg elleve tips som hjelper mot kjærlighetssorg.
 • #216 Solotrip til Sveits

  39:32
  Marie drar nok en gang til utlandet alene, denne gangen for å dra bort fra kjærlighetssorgen. Hun møter sin svenske venninne i alpelandsbyen Zermatt, står på ski og danser på bordene. Reiser så videre til Hovedstaden Bern og lever singellivet. Hvordan går det med kjærlighetssorgen i dag? 
 • #215 Hvorfor ønsker vi ikke å forplikte oss til en partner?

  26:54
  Marie tok turen til Oslo for å møte Edvard Strand (30) som deltok i Love Island. De tar praten om hvorfor vi nordmenn ikke ønsker oss en langsiktig partner i dag. Hvorfor tør vi ikke å være singel og sårbar? Marie synes det er en trist utvikling vi er inne i der vi alltid søker etter noe som er bedre. 
 • #214 Det er slutt, jeg er knust!

  30:44
  Programleder Marie har blitt singel igjen, og er helt knust. Kjærlighetssorg gjør utrolig vondt. Marie har gode mennesker rundt seg, likevel er det vanskelig å stå i. Det var ikke dette hun hadde sett for seg, hun sett seg for seg en lykkelig fremtid. Hun deler sine erfaringer i sorgen og kommer med gode råd du også kan bruke i en sorg.
 • #213 Er ikke kvinner like mye verdt hvis de har ligget med mange?

  43:55
  Lloyd og Saba gjester ukens podkast. Andrew Tate og hans syn på kvinner er dagens tema. Lloyd synes at Andrew har mange gode poeng, noe som får Saba og Marie til å se rødt. Det blir en heftig debatt i studio om kvinnesyn og kvinners verdi. Er ikke kvinner like mye verdt når de har hatt sex med flere menn?
 • #212 Erlend og Bendik fra «Paradise Hotel»

  28:05
  Erlend og Bendik fra årets «Paradise Hotel» gjester denne uken. Erlend har nettopp forlatt hotellet mens kompisen Bendik er igjen. Hvordan var det å være med og hvordan taklet de egentlig spillet og å bli dolket i ryggen av sine egne venner der inne? De snakker litt hva som skjedde både foran og bak kamera. Og er de alle venner i dag?