Share

cover art for #210 Lønner det å få seg barn når det potensielt kan ødelegge forholdet?

Singelkrisa

#210 Lønner det å få seg barn når det potensielt kan ødelegge forholdet?

Marie opplever et tidspress. Hun har nettopp fylt 35 år og har endelig funnet en fyr hun dater. Men det er så mange store spørsmål som må stilles raskt før man eventuelt skal gå videre med forholdet. Hun har derfor invitert Kristin (40), også kjent som @foreldrefella på Instagram. Der snakker hun mye om det negative ved småbarnslivet. Marie blir redd og usikker. Hva er vitsen med å få barn når det potensielt kan ødelegge et forhold?

More episodes

View all episodes

 • #215 Hvorfor ønsker vi ikke å forplikte oss til en partner?

  26:54
  Marie tok turen til Oslo for å møte Edvard Strand (30) som deltok i Love Island. De tar praten om hvorfor vi nordmenn ikke ønsker oss en langsiktig partner i dag. Hvorfor tør vi ikke å være singel og sårbar? Marie synes det er en trist utvikling vi er inne i der vi alltid søker etter noe som er bedre. 
 • #214 Det er slutt, jeg er knust!

  30:44
  Programleder Marie har blitt singel igjen, og er helt knust. Kjærlighetssorg gjør utrolig vondt. Marie har gode mennesker rundt seg, likevel er det vanskelig å stå i. Det var ikke dette hun hadde sett for seg, hun sett seg for seg en lykkelig fremtid. Hun deler sine erfaringer i sorgen og kommer med gode råd du også kan bruke i en sorg.
 • #213 Er ikke kvinner like mye verdt hvis de har ligget med mange?

  43:55
  Lloyd og Saba gjester ukens podkast. Andrew Tate og hans syn på kvinner er dagens tema. Lloyd synes at Andrew har mange gode poeng, noe som får Saba og Marie til å se rødt. Det blir en heftig debatt i studio om kvinnesyn og kvinners verdi. Er ikke kvinner like mye verdt når de har hatt sex med flere menn?
 • #212 Erlend og Bendik fra «Paradise Hotel»

  28:05
  Erlend og Bendik fra årets «Paradise Hotel» gjester denne uken. Erlend har nettopp forlatt hotellet mens kompisen Bendik er igjen. Hvordan var det å være med og hvordan taklet de egentlig spillet og å bli dolket i ryggen av sine egne venner der inne? De snakker litt hva som skjedde både foran og bak kamera. Og er de alle venner i dag?
 • #211 Marie har fått seg kjæreste!

  36:30
  Marie (35) har endelig fått seg kjæreste og tar dere gjennom hvordan de møttes og hvordan det hele gikk seg til. Marie tok nylig med seg «duden» på bursdagstur til Tenerife og forteller hvordan det var og om de bestod den ultimate ferietesten. Funker de egentlig sammen over lengre tid?
 • #209 Skjerpings i kommentarfeltene på Tiktok!

  22:55
  Tiktoker Venessa Sundet (18) gjester årets første episode. Hvordan kommuniserer tenåringer i dag, og er det like stort press for få seg kjæreste? Vanessa tar et oppgjør med Tiktok-haters der ute og har et godt råd til dagens single.
 • #208 «Verste og beste date»

  25:07
  Marius (32) er homofil, har blitt gift på TV i «gift ved første blikk» og vært med i dating-programmet «5 i uka» på TV 2. Han har datet i mange år og har endelig funnet ut hva han liker og ikke. Han deler sine beste og verste dater!
 • #207 Når er man egentlig kjæreste?

  26:01
  Er det etter å ha møtt vennene til den du dater, eller er det når man har datet i mange måneder? I dagens dating-kultur virker det å være vanskelig å definere. Enkelte klarer ikke å binde seg! Ole Henry (25) kjent fra VG-serien «Ikke lov å le på hytta» - folkets deltaker gir deg hemmeligheten bak et godt kjæresteforhold og vi gir deg tips til hvordan du skal unngå presset om kjæreste rundt julemiddagen!