Share

cover art for #195 Hva er dine «icks»?

Singelkrisa

#195 Hva er dine «icks»?

Saba fra Orkanger er aktuell med «Ikke lov å le på hytta, folkets deltaker» hos VGTV og denne uken gjester hun Singelkrisa podkast. «Icks» betyr noe du synes er vemmelig eller ekkelt ved en person. Saba har en lang liste med icks når hun dater. Programleder Marie er ikke spesielt begeistret for den nye trenden på sosiale medier. Hun mener det gjør det enda vanskeligere å finne en partner om vi hele tiden skal lete etter feil.

More episodes

View all episodes

 • #211 Marie har fått seg kjæreste!

  36:30
  Marie (35) har endelig fått seg kjæreste og tar dere gjennom hvordan de møttes og hvordan det hele gikk seg til. Marie tok nylig med seg «duden» på bursdagstur til Tenerife og forteller hvordan det var og om de bestod den ultimate ferietesten. Funker de egentlig sammen over lengre tid?
 • #210 Lønner det å få seg barn når det potensielt kan ødelegge forholdet?

  33:24
  Marie opplever et tidspress. Hun har nettopp fylt 35 år og har endelig funnet en fyr hun dater. Men det er så mange store spørsmål som må stilles raskt før man eventuelt skal gå videre med forholdet. Hun har derfor invitert Kristin (40), også kjent som @foreldrefella på Instagram. Der snakker hun mye om det negative ved småbarnslivet. Marie blir redd og usikker. Hva er vitsen med å få barn når det potensielt kan ødelegge et forhold?
 • #209 Skjerpings i kommentarfeltene på Tiktok!

  22:55
  Tiktoker Venessa Sundet (18) gjester årets første episode. Hvordan kommuniserer tenåringer i dag, og er det like stort press for få seg kjæreste? Vanessa tar et oppgjør med Tiktok-haters der ute og har et godt råd til dagens single.
 • #208 «Verste og beste date»

  25:07
  Marius (32) er homofil, har blitt gift på TV i «gift ved første blikk» og vært med i dating-programmet «5 i uka» på TV 2. Han har datet i mange år og har endelig funnet ut hva han liker og ikke. Han deler sine beste og verste dater!
 • #207 Når er man egentlig kjæreste?

  26:01
  Er det etter å ha møtt vennene til den du dater, eller er det når man har datet i mange måneder? I dagens dating-kultur virker det å være vanskelig å definere. Enkelte klarer ikke å binde seg! Ole Henry (25) kjent fra VG-serien «Ikke lov å le på hytta» - folkets deltaker gir deg hemmeligheten bak et godt kjæresteforhold og vi gir deg tips til hvordan du skal unngå presset om kjæreste rundt julemiddagen!
 • #206 Hvordan sjekke opp damer

  39:59
  Fredrik er dating-coach og lever av å hjelpe menn i å bli bedre på sjekking. Denne episoden er til dere menn der ute. Lær av Fredrik, bli bedre på å sjekke opp damer på byen. Dating-coachen er tydelig på hva menn gjør feil.
 • #205 Enkle menn

  28:49
  Sofie fra Aarhus i Danmark har avvist mange menn, og det er ikke fordi hun tenker dårlig om dem, men fordi det ikke er en match. Hun mener at menn er enkle og at vi bør være ærlige og si hva vi faktisk tenker og føler på!
 • #204 Kjærlighetspråk, to menn svarer!

  39:33
  Programleder Marie møter Thorbjørn og Stian fra «Støvsugerpodden» og «Start Verden» en lørdag i oktober i Oslo. De er begge godt etablert. Hvordan forteller de sine damer at de er glad i dem? Vi snakker om kjærlighetsspråk og hvordan forstå hverandre. Kan man holde på kjærligheten selv om man har vært sammen i 10 år? Eller burde man bytte ut partneren?
 • #203 Menn med fisk på Tinder

  28:17
  Marthe er helt fascinert over menn som har fisk i bildene sine på Tinder. Hvorfor det? Er det naturens dickpicks? Marthe sier at hun har funnet 700 menn med fisk på Tinder på fire uker! Hva er greia? Men likevel er de mest vanlige guttebildene på Tinder med kjøretøy, natur, speilbilder, speilbilde fra trening, løpe-/klatrebilder og fiskebilder. Marthe er tydelig i sin sak; hun vil ikke date noen av dem!