Singelkrisa

Marie har vært singel i ti år. Presset om mann, b…

 • #193 Hvordan få venner i voksen alder?

  33:02
  Mange synes det kan være tøft å være den eneste single i vennegjengen. Ukens gjest Frank (29) fra Nicaragua/Trondheim og programleder Marie er flinke til å finne seg nye venner i voksen alder. De tror at det kan være en løsning på å trives bedre alene når man henger med likesinnede. De gir deg gode råd til hvordan de klarer å få seg nye venner.
 • #192 Ukens gjest: Johan fra «Helsekost Furuseth»!

  38:26
  Johan fra Trondheim er med i NRK-programmet til Else Kåss Furuseth, «Helsekost Furuseth». Der går han ned i vekt sammen med Else. I Singelkrisa snakker han om selvtillit og det å våge seg ut på dating-apper etter å ha blitt såret tidligere. Johan kjenner fortsatt på ensomheten, og mat er en stor trygghet og et fint selskap. Men hva gjør du når du spiser for å fylle et tomrom?
 • #191 Ensomhet og jakten etter nye venner

  27:53
  Da André kom ut av skapet som 16-åring, opplevde han at han mistet flere av kompisene sine. Det har satt sine spor, og André har kjent på mye ensomhet de siste årene. Han har gått inn med en innstilling om at når han får seg kjæreste, så vil alt løse seg. Men er det slik? André har også deltatt på Vennejakten hos NRK. Har han gode venner i dag? Og hvordan var veien dit?
 • #190 Hedda er utestengt fra Tinder på livstid

  26:48
  Hedda er filmskaper og alenemor fra Stjørdal som ble utestengt på Tinder, på livstid! Hvor gikk det galt? Var det fordi hun la ut en video om Tinder-dating hun har laget selv? Har Tinder gjort en alvorlig feil ved å miste potensiell kunde? Som hun sier selv: «Alenemødre har også rettigheter». Du hører alt i denne episoden og hvordan Hedda ser på nettdating i dag!
 • #189 Når du blir avvist nok en gang

  27:44
  Programleder Marie er lei av å aldri lykkes med kjærligheten. Når hun liker noen, blir hun ikke likt tilbake. Og når hun endelig møter noen som faktisk er interessert, kommer angsten for å bli avvist. Frykten er så stor at den kan være ødeleggende. Hun tror selv det kommer av at hun ofte har blitt avvist oppigjennom livet. Natalie (29) har gode råd til Marie slik at hun kan takle stresset og ikke skremme bort en potensiell kjæreste. 
 • #188 Har dating-apper som Tinder og Grindr ødelagt for oss?

  38:00
  Lasse Ivan bruker både Grindr og Tinder. Grindr er en app hvor bare menn kan møtes. Har appene gjort det slik at vi ikke klarer å velge en partner? Er vi bare opptatt av utseende? Marie er klar i sin mening. Mens Lasse Ivan mener at dating-appene gir oss noe mer og noe som er bra. 
 • #187 Programleder Marie møter matchmaker Ane Hagen

  37:45
  Matchmaker Ane møter Marie på et hotellrom i Bergen etter å ha observert henne over flere år på sosiale medier. Ane har sett en tydelig endring på hvordan Marie akseptere og angriper singeltilværelsen til det bedre. Og Ane er sikker på Marie vil finne kjærligheten ganske så snart. Marie lurer derimot på om vi har behov for matchmakere når man har så mange valg og muligheter på dating-apper?
 • #186 Eva sjekker inn på Paradise med kjæresten og er Marie lesbisk?

  31:40
  Eva (22) fra Halden er deltaker i Paradise med sin kjæreste Amalie. Hun forteller om opplevelsen i podkasten og snakker om det å vokse opp som lesbisk, alle fordommene og veien til kjærligheten. Eva har vært i tvil om programleder Marie også kan være lesbisk. Hvordan reagerer hun på dette? Kan det være derfor hun fortsatt er singel? 
 • #185 Sæd i Køben og dating på TV

  30:06
  Programleder Marie og ukens gjest Gøran har deltatt på dating-programmet HEIT på Prime video. Der datet de i en badstue. Både Marie og Gøran ble dumpet på tv, men er ikke lei seg av den grunn. Men Marie har derimot vært veldig lei seg for å fylle 34 år i januar, hun dro til København for å feire seg selv på singelferie - hør hvordan det gikk!