Share

cover art for Lek med bilder

Sexnoveller Deluxe

Lek med bilder

Season 1, Ep. 154

Det är fredag och ett alldeles pinfärskt och ack så kladdigt avsnitt av din favoritpodcast Sexnoveller Deluxe kommer lastad med två noveller i sin otroligt sexiga lilla ryggsäck. Novellerna som läses in heter: "Lek med bilder" samt "Hotellbesök" - sicket kladd. Tack för att just du lyssnar!

More episodes

View all episodes

 • 219. Sensuell pegging - en lyssnarnovell

  40:35
  Sexnoveller Deluxe är tillbaka med avsnittet som bär nummer 219 - otroligt! Denna gång med lyssnarnovellen: "Sensuell pegging" som bjuder på ett innehåll vi inte direkt är vana vid. Och det tackar vi för. Därtill har vi för, Gud vet vilken gång i ordningen, vår geggigaste gästskribent Carro som bjuder på snusket: "Filmtajm med Katarina" som såklart är helt väck i sitt gegg. Och det hatar vi inte. En rätt angenäm fredag med andra ord.Passa också på att ta del av extramaterial och avsnitten utan reklam. Gå in på:https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxe Puss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!
 • 219. Sommarkollo för vuxna del 3 - en lyssnarnovellsföljetong!

  38:04
  Den spännande avslutningen av följetongen "Sommarkollo för vuxna" är äntligen här och ja ... det blir geggigt. Därtill läser Jonas in lyssnarnovellen: "Där låg hon med förbundna ögon" som är ja ... geggig den med. Håll till godo!
 • 216. Sommarkollo för vuxna del 2 - en lyssnarnovellsföljetong!

  41:11
  Vi d.v.s. Sexnoveller Deluxe fortsätter gå i bräschen för erotik i ljudform. Denna vecka med del två av lyssnarnovellen: "Sommarkollo för vuxna". Mysig lyssning önskas eder alla!Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material?Gå in på https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 217. Sommarkollo för vuxna del 1 - en lyssnarnovellsföljetong!

  39:37
  Erotikens fanbärare i poddformat nummer 1, Sexnoveller Deluxe välkomnar våren med inte bara en utan två lyssnarnoveller. Den ena heter: "Fräcka fredag med vår vän" och den andra som kommer att presenteras som en följetong i tre delar heter: "Sommarkollo för vuxna". Geggigt värre - vi lovar. Missa aldrig!Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material?Gå in på https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 216. Tjejgay och onani del 3 - en lyssnarnovellsföljetong!

  49:08
  Avsnitt 216 av Sveriges ljuvligaste och kladdigaste podcast levereras den här veckan i form av en novell bärandes namnet: "En sommardag" och den är ... geggig. Därtill läser Natalie in den tredje och avslutande delen av lyssnarnovellen: "Jag är sämst på att vara gay, och sämst på att onanera", och ja, det visade sig vara väl värt väntan. Hugg in!Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material?Gå in på: https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!
 • 215. Tjejgay och onani del 2 - en lyssnarnovellsföljetong!

  45:26
  Avsnitt 215 av Sveriges gosigaste och mumsigaste podcast levereras den här veckan i form av en lastgammal novell vid namn: "Ett annorlunda uppdrag" och den är lite avn solskenshistoria, det är den. Därtill läser Natalie in del två av lyssnarnovellen: "Jag är sämst på att vara gay, och sämst på att onanera", som kommer att följa med oss i ett par veckor framöver - perfekt!Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material?Gå in på: https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!
 • 214. Tjejgay och onani - en lyssnarnovellsföljetong!

  39:40
  Avsnitt 214 av Sveriges hetaste och kladdigaste podcast levereras den här veckan i form av en vintagenovell vid namn: "Ett flåshett sommarskjut" och den är sannerligen rejält geggig. Därtill läser Natalie in lyssnarnovellen: "Jag är sämst på att vara gay, och sämst på att onanera", en novell så lång att den kommer följa med oss i veckor framöver - helt gyllene såklart. Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material? Gå in på: https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!
 • 213. Fluktare och sommarjobbare

  32:26
  Vi har världens härligaste lyssnare för nu har en av er skickat in en novell igen. Vi kallar den: "Sommarjobbaren" och utspelar sig på en camping - helt perfekt. Dessutom får vi: "Dubbelknull rätt över gården" som fan e helt jävla gyllene. Buss på!
 • 212. Min nye älskare

  29:50
  Avsnitt 212 visade sig bli en riktig prövning att ro i hamn. Detta p.g.a. att en liten familjemedlems öroninflammation. Men som man brukar säga - podden ska ut. Och ut kom den med en novell som är lika geggig som den är bra. Och geggig är den. Novellen heter: "Min nye älskare" och är en riktig rökare till solskenshistoria. Hoppas ni ska gilla den lika mycket som vi. Och glöm för guds skull inte att bege er in på: https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxeför att stötta oss i skapandet av denna podcast. Puss, kram och lite smek!