Share

cover art for I luftens element

Sexnoveller Deluxe

I luftens element

Season 1, Ep. 161

Hej alla glada. Vi är tillbaka med ett synnerligen muntert och geggigt avsnitt att kicka igång helgen med. Novellerna i avsnittet är: "I luftens element" och "Firmafesten". Så glada att ni är med oss, vecka efter vecka. Tack för det. Och glöm nu inte att bli patreons och hjälp oss med lite slantar så vi har råd att uppdatera våra mimosas.


https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxe


Puss, kram och lite smek!

More episodes

View all episodes

 • 234. Tändning på stubinen!

  38:44
  Erotikbåten känd som Sexnoveller Deluxe kommer även denna vecka lastat med snusk. Eller vad sägs om novellen: "Tändning på stubinen" samt ett reportage där de åtminstone påstår sig ha svaret på varför vi har sex med varandra? Jaja, det är iallafall veckans avsnitt. Ta hand om varandra och var snälla.Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material? Gå in på: https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 232. Snusk och kärlek!

  32:52
  Den erotiska geggleverantören, Sexnoveller Deluxe spelades denna vecka in i det mörkaste Norrland och mysigt, ja det blir det. Novellen vi bjuder på heter: "På kärlek" och den är såklart gyllene. Och följetongen gällande Snuskiga Akademiens ordlista tuggar alltjämt på.Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material?Gå in på https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 231. Min kropp är din!

  36:52
  Sveriges geggigaste, sexigaste och härligaste podcast dundrar på i vanlig ordning med sex en masse. Denna vecka med hantverkarnovellen: "Min kropp är din". Och givetvis tutar följetongen om Snuskiga Akademiens ordlista alltjämt på. Inte tråkigt alls med andra ord så bara att dyka rätt in!Och glöm för guds skulle inte att ge er in på: }https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxe och stötta oss lite extra.Puss och kram och lite smek/Jonas & Natalie
 • 230. Jan-Olof suger k*k!

  36:26
  Avsnitt 230 av Sveriges geggigaste, snuskigaste och oblygaste podcast levereras den här veckan i form av en novell som bär den väldigt avslöjande titeln: "Jan-Olof suger kuk" som är skriven av vår allra flitigaste skribent Carro. Heeeelt gyllene såklart! Och glöm för guds skulle inte att ge er in på: }https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxe och stötta oss lite extra.Puss och kram och lite smek/Jonas & Natalie
 • 229. Valvakeorgien

  37:44
  Det är fredag och ett alldeles nytt, fräscht och kladdigt avsnitt av din favoritpodcast Sexnoveller Deluxe kommer lastad med en orgienovell som bär den helt underbara titeln: "Valvakan som blev en sexorgie" - sicket otroligt mys. Därtill fortsätter såklart följetongen gällande Snuskiga Akademiens ordlista med bokstaven D. Tack för att just du lyssnar!Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material som exempelvis ett par lite för explicita noveller?Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 228. Jag är bara kåt på blottare!

  35:26
  Avsnitt 228 av norra Europas sexigaste och kladdigaste podcast är här och det bjuds - som vanligt - på fantastiska mängder sex, gegg och kladd. Denna vecka levereras den i form av novellerna: "I gamla stan" samt "Jag är bara kåt på blottare". Och följetongen gällande Snuskiga Akademiens ordlista fortsätter med bokstaven C. Ha det gyllene!Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material som exempelvis ett par lite för explicita noveller?Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 227. Triss i damer x 2 - en lyssnarnovell sista delen

  42:12
  Vi favslutar vår följetong: "Triss i damer x 2" och fortsätter den andra där vi går igenom Snuskiga akademins ordlista där vi i alfabetisk ordning kommer att gå igenom varje bokstav. Vi är nu framme vid bokstaven b. Håll tillgodo. Vill du stötta podden och hjälpa oss med inköp av utrustning och annat? Klart du vill!Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 226. Triss i damer x 2 - en lyssnarnovell del 2

  31:48
  Vi fortsätter vår följetong som bär det otroliga namnet: "Triss i damer x 2" och sätter därtill igång en till. Det är nämligen så att vi hittat en fantastisk sida som heter: "Snuskiga akademin" vars uppgift det är att lista snuskiga ord - fantastiskt. Så i alfabetisk ordning kommer vi nu att gå igenom den och det blir underbart. Nåt att längta till med andra ord.Vill du stötta podden och hjälpa oss med inköp av utrustning och annat? Klart du vill!Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 225. Triss i damer x 2 - en lyssnarnovell

  37:07
  Sommaren är banne mig både över och under oss och solen steker som en gjutjärnspanna på en längtande stjärt och Sexnoveller Deluxe bjuder - med glädje och spänst - på en lyssnarnovellsföljetong som, vad det verkar, icke går av för hackor. Novellen heter: "Triss i damer x 2" och verkar såhär vid första anblick mer än lovligt ljuvlig.Vill du stötta podden och hjälpa oss med inköp av utrustning och annat? Klart du vill!Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!