Share

cover art for Gäst - Amanda med noveller av Carl-Michael Edenborg

Sexnoveller Deluxe

Gäst - Amanda med noveller av Carl-Michael Edenborg

Season 1, Ep. 182

Vecka tre av sommar med gäster fortsätter denna vecka och i och med det Jonas andra uppdrag som flygande reporter för Sveriges geggigaste podcast. Gäst är multikonstnären och festligheten Amanda Apetrea och hon bjuder på noveller av - ska vi säga - ett litet annorlunda slag. Novellerna är två till antalet varav båda är skrivna av författaren Carl-Michael Edenborg. Den ena heter "Självmordsbombfittan" och den andra heter "Balettskolan". Stark tobak. I vanlig ordning läser även vi in en novell och vår heter denna vecka: "Hon stängde butiken och vi älskade" - inte så dum den heller. Ha det nu gyllene så hörs vi inom kort. Och glöm inte att berätta om podcasten för vänner och bekanta.


Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material som exempelvis ett par lite för explicita noveller och annat bus?

Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxe


Puss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  


More episodes

View all episodes

 • 232. Snusk och kärlek!

  32:52
  Den erotiska geggleverantören, Sexnoveller Deluxe spelades denna vecka in i det mörkaste Norrland och mysigt, ja det blir det. Novellen vi bjuder på heter: "På kärlek" och den är såklart gyllene. Och följetongen gällande Snuskiga Akademiens ordlista tuggar alltjämt på.Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material?Gå in på https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 231. Min kropp är din!

  36:52
  Sveriges geggigaste, sexigaste och härligaste podcast dundrar på i vanlig ordning med sex en masse. Denna vecka med hantverkarnovellen: "Min kropp är din". Och givetvis tutar följetongen om Snuskiga Akademiens ordlista alltjämt på. Inte tråkigt alls med andra ord så bara att dyka rätt in!Och glöm för guds skulle inte att ge er in på: }https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxe och stötta oss lite extra.Puss och kram och lite smek/Jonas & Natalie
 • 230. Jan-Olof suger k*k!

  36:26
  Avsnitt 230 av Sveriges geggigaste, snuskigaste och oblygaste podcast levereras den här veckan i form av en novell som bär den väldigt avslöjande titeln: "Jan-Olof suger kuk" som är skriven av vår allra flitigaste skribent Carro. Heeeelt gyllene såklart! Och glöm för guds skulle inte att ge er in på: }https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxe och stötta oss lite extra.Puss och kram och lite smek/Jonas & Natalie
 • 229. Valvakeorgien

  37:44
  Det är fredag och ett alldeles nytt, fräscht och kladdigt avsnitt av din favoritpodcast Sexnoveller Deluxe kommer lastad med en orgienovell som bär den helt underbara titeln: "Valvakan som blev en sexorgie" - sicket otroligt mys. Därtill fortsätter såklart följetongen gällande Snuskiga Akademiens ordlista med bokstaven D. Tack för att just du lyssnar!Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material som exempelvis ett par lite för explicita noveller?Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 228. Jag är bara kåt på blottare!

  35:26
  Avsnitt 228 av norra Europas sexigaste och kladdigaste podcast är här och det bjuds - som vanligt - på fantastiska mängder sex, gegg och kladd. Denna vecka levereras den i form av novellerna: "I gamla stan" samt "Jag är bara kåt på blottare". Och följetongen gällande Snuskiga Akademiens ordlista fortsätter med bokstaven C. Ha det gyllene!Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material som exempelvis ett par lite för explicita noveller?Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 227. Triss i damer x 2 - en lyssnarnovell sista delen

  42:12
  Vi favslutar vår följetong: "Triss i damer x 2" och fortsätter den andra där vi går igenom Snuskiga akademins ordlista där vi i alfabetisk ordning kommer att gå igenom varje bokstav. Vi är nu framme vid bokstaven b. Håll tillgodo. Vill du stötta podden och hjälpa oss med inköp av utrustning och annat? Klart du vill!Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 226. Triss i damer x 2 - en lyssnarnovell del 2

  31:48
  Vi fortsätter vår följetong som bär det otroliga namnet: "Triss i damer x 2" och sätter därtill igång en till. Det är nämligen så att vi hittat en fantastisk sida som heter: "Snuskiga akademin" vars uppgift det är att lista snuskiga ord - fantastiskt. Så i alfabetisk ordning kommer vi nu att gå igenom den och det blir underbart. Nåt att längta till med andra ord.Vill du stötta podden och hjälpa oss med inköp av utrustning och annat? Klart du vill!Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 225. Triss i damer x 2 - en lyssnarnovell

  37:07
  Sommaren är banne mig både över och under oss och solen steker som en gjutjärnspanna på en längtande stjärt och Sexnoveller Deluxe bjuder - med glädje och spänst - på en lyssnarnovellsföljetong som, vad det verkar, icke går av för hackor. Novellen heter: "Triss i damer x 2" och verkar såhär vid första anblick mer än lovligt ljuvlig.Vill du stötta podden och hjälpa oss med inköp av utrustning och annat? Klart du vill!Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 224. Den vilda festen

  40:26
  Då åker vi in i helgen med ett nytt glödhett avsnitt av podcasten Sexnoveller Deluxe. Novellerna som levandegörs heter: "Den vilda festen" och den andra heter: "Hon tiggde hela tiden om min kuk" - pure fucken hantverkarsex gold. Så glada att ni lyssnar!Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material som exempelvis ett par lite för explicita noveller?Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!