Share

Sexnoveller Deluxe

Vi (Jonas & Natalie) läser in sexnoveller ur gamla porrtidningar och såklart lite lyssnarnoveller. Busig lyssning!


Latest episode

 • 228. Jag är bara kåt på blottare!

  35:26
  Avsnitt 228 av norra Europas sexigaste och kladdigaste podcast är här och det bjuds - som vanligt - på fantastiska mängder sex, gegg och kladd. Denna vecka levereras den i form av novellerna: "I gamla stan" samt "Jag är bara kåt på blottare". Och följetongen gällande Snuskiga Akademiens ordlista fortsätter med bokstaven C. Ha det gyllene!Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material som exempelvis ett par lite för explicita noveller?Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  

More episodes

View all episodes

 • 227. Triss i damer x 2 - en lyssnarnovell sista delen

  42:12
  Vi favslutar vår följetong: "Triss i damer x 2" och fortsätter den andra där vi går igenom Snuskiga akademins ordlista där vi i alfabetisk ordning kommer att gå igenom varje bokstav. Vi är nu framme vid bokstaven b. Håll tillgodo. Vill du stötta podden och hjälpa oss med inköp av utrustning och annat? Klart du vill!Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 226. Triss i damer x 2 - en lyssnarnovell del 2

  31:48
  Vi fortsätter vår följetong som bär det otroliga namnet: "Triss i damer x 2" och sätter därtill igång en till. Det är nämligen så att vi hittat en fantastisk sida som heter: "Snuskiga akademin" vars uppgift det är att lista snuskiga ord - fantastiskt. Så i alfabetisk ordning kommer vi nu att gå igenom den och det blir underbart. Nåt att längta till med andra ord.Vill du stötta podden och hjälpa oss med inköp av utrustning och annat? Klart du vill!Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 225. Triss i damer x 2 - en lyssnarnovell

  37:07
  Sommaren är banne mig både över och under oss och solen steker som en gjutjärnspanna på en längtande stjärt och Sexnoveller Deluxe bjuder - med glädje och spänst - på en lyssnarnovellsföljetong som, vad det verkar, icke går av för hackor. Novellen heter: "Triss i damer x 2" och verkar såhär vid första anblick mer än lovligt ljuvlig.Vill du stötta podden och hjälpa oss med inköp av utrustning och annat? Klart du vill!Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 224. Den vilda festen

  40:26
  Då åker vi in i helgen med ett nytt glödhett avsnitt av podcasten Sexnoveller Deluxe. Novellerna som levandegörs heter: "Den vilda festen" och den andra heter: "Hon tiggde hela tiden om min kuk" - pure fucken hantverkarsex gold. Så glada att ni lyssnar!Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material som exempelvis ett par lite för explicita noveller?Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 223. Rambo- och voyeursex deluxe

  37:46
  Våren är igång och Sexnoveller Deluxe bjuder på guldnovellerna: "Jag vill älska med Rambo" och voyeurhistorian "Att titta i smyg" - syndigt värre. Stort tack som lyssnar.Vill du stötta podden och ta del av exklusivt material som exempelvis ett par lite för explicita noveller?Gå in https://www.patreon.com/sexnovellerdeluxePuss, kram och lite smek / Jonas & Natalie!  
 • 222. 222. Trekantad födelsedag - en lyssnarnovell!

  39:48
  Specialavsnitt de luxe för denna vecka läser vi in en novell skriven som är en födelsedagspresent. Och geggig är den. Men nog om det. Såhär såg det ut i vår inkorg häromveckan. "Hej Natalie & Jonas,Jag har en flickvän som följer er podd med stor entusiasm. Då och då, när hon hittar ett extra bra avsnitt som hon tycker jag borde lyssna på, skickar hon det vidare till mig också. Hon fyller år om 3 veckor och i förra veckan berättade hon om vad hon önskade sig i present av mig. Det var att jag skulle skriva en novell och sedan skicka in den till er. Det fanns inte mycket mer för mig att göra än att sätta mig ner och författa lite. Jag skrev den ur ett kvinnligt perspektiv för att hon ska kunna leva sig in i den lättare.Hoppas den uppskattas.Calle"Och ja, Calle, den uppskattades. Hoppas nu att din kära flickvän också ska gilla den. Och alla våra lyssnare såklart. Men det är vi rätt säkra på. Tusen kramar och grattis från oss.