Share

cover art for Avsnitt 20: Sex som hobby med Marika Smith

sex med oss

Avsnitt 20: Sex som hobby med Marika Smith

Season 2, Ep. 11

Nu är tiden inne för oss att bjuda in gäster till podden! Vår första gäst är ingen mindre än sexinspiratören Marika Smith som bland annat driver den egna podcasten ”Sex på riktigt”. Karolina och Jessica intervjuar Marika om huruvida eller på vilket sätt sex är en hobby för oss trots att vi alla arbetar med sex och sexualitet. De hamnar i ett fint samtal kring sexualitet och kinky-livet och det livsviktiga i att landa i sig själv, forma sin sexuella identitet på sina egna villkor och finnas i ett sammanhang och ett community. . Avsnittet är ett samarbete med podcasten ”sex på riktigt” och ni kan därför höra Jessica bli coachad av Marika i avsnitt nr.74 ”Hjälp mig separera hemmasex från jobbsex!” där. Du hittar Marika på @sexinspiration

More episodes

View all episodes

 • 9. Avsnitt 42: Gott och blandat

  01:08:38
  Vi bjuder på smakprov från vårt extramaterial på patreon – lite som ett reklamavsnitt för dig som undrar över vad du får ta del av som prenumerant men också som en härlig blandning hett och sexigt godis för vem du än är som hittat till vår podd! I programmet hörs förutom Jessica, Michaela och Karolina även våra tidigare gäster Psylocke Model och Maria Demérus. Lyssna och njut!
 • 8. Avsnitt 41: Lyssnarfrågor

  50:56
  I det här avsnittet besvarar vi en del av alla de lyssnarfrågor som kommer in till oss på dm och mail (tack snälla för alla frågor!). Du får exempelvis svar på huruvida vi som skapar sex med oss tittar på porr ihop med våra partners, hur vi ser på öppna relationer samt att vi ger tips på vägar att gå för att hitta lekkamrater som matchar dina kinks! Dessutom bjuder Jessica på två sprillans nya dejtingprofiler med hög igenkänningsfaktor. Lyssna och njut!
 • 7. Avsnitt 40: Möt Lala L`More

  41:58
  Jessica har varit ute på jobbresa igen, den här gången till Oulu i Finland. I det här avsnittet pratar hon med burleskartisten och burleskproducenten Lala L`More och presenterar en annan del av klubblivet för den som vill inspireras och drömma sig bort till någonting alldeles magiskt en stund. Du hittar Lala på @lalamore @moreburlesque och @kinkycarnivalburlesque Lyssna och njut!
 • 6. Avsnitt 39: Sex på klubb med Club Abzint

  44:43
  Många av våra lyssnare är intresserade av klubblivet, av att hitta platser att utöva sina kinks och leva ut sina fetischer etc. I det här avsnittet pratar Karolina med Kent som är en av producenterna för Club Abzint och ger er lyssnare en introduktion till en del av vårt svenska utbud av utlevnadsklubbar. Lyssna och njut!Du hittar Club Abzint på @clubabzint eller via www.clubabzint.se
 • 5. Avsnitt 38: After Care

  47:35
  När endorfin och oxytocin lämnar kroppen efter en härlig och intensiv session kan många uppleva en back lash i form av nedstämdhet, ensamhet eller kanske kroppsliga sensationer som kyla och trötthet. Inom kinkykrestar brukar man prata om ”sub drop”, ”dom drop” eller att man får en dip helt enkelt. Oavsett hur starkt detta känns så kan man behöva ta hand om sig själv och varandra på olika sätt efteråt. Vi delar med oss av våra tips och trix och djupdyker i ämnet ”after care”. Välkommen att lyssna och inspireras!
 • 4. Avsnitt 37: Ska vi leka doktor!?

  45:55
  *triggervarning: i detta avsnitt pratar vi bland annat om sjukhusmiljöer, undersökningar, blod och nålar. Vi varnar känsliga lyssnare* Tillhör du alla de som drömmer om rollspel och doktorslekar? Vill du veta mer om och få tips kring olika tillbehör och lekscenarier inom området medical fetish? Då är det här ditt favoritavsnitt av våran podd! Välkommen att lyssna och inspireras!
 • 3. Avsnitt 36: Bakom kulisserna på West Pride

  35:40
  Jessica fick äntligen åka till Göteborg och uppträda på West Pride sommaren 2021 efter ett års väntan. Självklart tog hon med sig inspelningsutrustningen och passade på att spela in ett härligt bakom-kulisserna-avsnitt för sex med oss! Avsnittet är på engelska. Lyssna och njut!
 • 2. Avsnitt 35: Livet som fetischmodell med Psylocke Model

  01:22:41
  Michaela har ett förflutet som fetischmodell med en mångårig internationell karriär och i det här avsnittet får du som lyssnar äntligen höra mer om det! Gäst är Michaelas modellkollega Psylocke Model som också har arbetat många år inom fetischscenen. Lyssna och njut!
 • 1. Avsnitt 34: Love Boost

  43:26
  Det här är ett specialprogram där vi presenterar oss själva lite närmare och där vi ger varandra väldigt mycket kärlek, för det tycker vi behövs! Lyssna och njut!