Share

cover art for Puhetta Etelä-Karjalan Eräviikosta

Seurafoni

Puhetta Etelä-Karjalan Eräviikosta

Season 3, Ep. 1

More episodes

View all episodes

 • 3. Etelä-Karjalan Kouluviestikarnevaali

  18:35
  Kouluviestikarnevaali on liikunnan iloa pursuva lasten ja nuorten yhteinen tapahtuma, joka kerää koululaiset yhteen taustasta ja iästä riippumatta.Etelä-Karjalan kouluviestikarnevaalit järjestetään nyt kahdeksannen kerran, tällä kertaa Imatralla. Seurafoni podcastin vieraina Tomi Sillanvuon kanssa aiheesta keskustelemassa ovat Lauri Asikainen Imatran Urheilijoista ja Marjo Venäläinen Ruokolahden koululta.
 • 2. Psyykkinen valmennus lasten ja nuorten urheilussa

  22:02
  Seurafonin aiheena Nuori mieli urheilussa. Mielen hyvinvoinnista lasten ja nuorten urheilussa keskustelemassa psyykkinen valmentaja Hanna Ronkainen ja EKLU:n seurakehittäjä Tomi Sillanvuo
 • 1. Lentopalloturnaus Power Cupin tunnelmia Imatralta

  37:59
  Seurafoni palaa Imatralla järjestetyn lentopallon Power Cupin tunnelmiin. Jututettavana paikallispäällikkö Anni Toiviainen, lentopalloilija Aleksi Muukkonen, lentopalloliiton kilpailu- ja seuratoimintayksikön päällikkö Jari Lankinen, talkoolainen Sari Suikkanen ja vapaaehtoisvastaava Jouko Savolainen.
 • 2. Yleisurheilun tulevaisuuden näkymiä Mauri Auvisen kanssa

  28:02
  Seurafonin toisessa jaksossa sukellamme yleisurheilun maailmaan Mauri Auvisen kanssa ja pääsemme kuulemaan millaiset tuulet puhaltavat eteläkarjalaisessa yleisurheilussa.
 • 1. Jääpalloa Leo Segermanin kanssa

  39:27
  Seurafonin ensimmäisessä jaksossa syvennymme jääpallon ytimeen Leo Segermannin johdolla ja käsittelemme Veiterää ja tulikuumaa Lappeenrannan jääpallohallia.