Share

Servicepodden

med 4service


Latest episode

 • Nå starter høstjakta!

  13:20
  Servicepodden er endelig tilbake, nå med en spesialepisode. Tor møter Marius i studio og deler sine tanker om 2023. I tillegg skal vi lansere høstens store jakt på de beste ideene!

More episodes

View all episodes

 • 11. Kavalkade og spåkule med Tor Rønhovde

  09:30
  I dagens episode kommer en velkjent gjest innom studio! Tor Rønhovde tar et lite tilbakeblikk på 2022, og vi ser inn i spåkula for året som kommer.
 • 10. Camps med Inge Kolstad

  10:46
  Er det mulig å bygge en hel camp på flytende lektere? I dag er Inge Kolstad, divisjonsdirektør for Camps, i studio for å fortelle om alt det spektakulære vi jobber med i denne divisjonen.  
 • 9. Kokk med Jonathan Kolbu

  08:55
  Hvordan er det egentlig å jobbe som kokk i 4Service? I dagens episode gjester Jonathan Kolbu studio, tidligere kokk, og nå site manager i 4Service. Han gir oss et engasjerende innblikk i det kreative og inspirerende yrket.  
 • 8. Service med Tina Finstad

  07:59
  I dag er vi så heldige å få en av våre kunder på besøk i studio. Tina Finstad er prosjektleder i Mustad Eiendom, og i denne episoden deler hun nyttig innsikt om godt samarbeid og hva som faktisk ligger i begrepet service sett fra et kundeperspektiv.  
 • 7. Coworking med Silje Fredrikke Sundt

  10:03
  Bruken av kontorplasser er stadig i endring, derfor har vi fått Silje Fredrikke Sundt i studio for å snakke om akkurat dette. Silje er etablering- og koseptutvikler for coworking og sitter på verdifull informasjon når vi ser på det unike med kontorfellesskap og hvordan fremtidens kontorplasser er i ferd med å formes.
 • 6. Jubileumsfesten med Julie Pan Gjølberg

  07:41
  Vi har feiret vår 10-årsdag - to år på overtid! Julie Pan Gjølberg, ansvarlig for arrangementer og eventer i 4Service, gir oss et innblikk i hva som skjedde under dette spesielle arrangementet, og ikke minst, hvordan vi skal bygge videre på dette fremover.