Share

cover art for 67. Pekka Heinos vansinniga vrede

Schulman & Geniet

67. Pekka Heinos vansinniga vrede

Pekka är rasande på Mellon. Mark Levengood har gjort världens mest målgrupps-anpassade föreställning i världshistorien. Calles tjej äter sylt till halloumi. Föredrar Calle att lägga satsen i munnen eller ansiktet? Kan kossor kyla klimatet?


Det är AW podden och det är extra ofiltrerat och plumpt!


Tack för att ni är med oss!

More episodes

View all episodes

 • 69. Fredriks svampinsikter i bistron på nattåget & Calles stela mötet med Jerka

  52:50
  Fredrik har med svampens GUDOMLIGA kraft löst sin livskris påväg hem med nattåget från Åre. Calle har hänsynslöst attackerat Prickenrosa och haft ett stelt möte med den gamle ärkefienden Jerka. Lisa Nilsson har äntligen fått sin blåa plupp!För ett helt extra avsnitt i veckan, bli patreon på www.patreon.com/gottsnack
 • 66. Calles giriga nigerianska prins

  01:09:22
  Fredrik har swishat pengar till en följare i GBG och Calle minns en smärtsam episod. Varför swishade han en afrikan 700 kronor i månaden i flera år? Fredrik har ett nyhets-quiz från veckan: Tycker Edvin Törnblom att man som icke normbrytande person får skämta om normbrytande personer eller att man som icke normbrytande person inte får skämta om normbrytande personer? Hur valde Filip & Fredrik att problematisera snippan-domen? Hur stavar Lisa Nilsson Ukrainas Huvudstad? Hur tillrättavisade Kalle Wahlström Fredrik efter hans instagram-story? Och: Är det svårt att vara sårbar och podda om känslor eller är det svårare att hitta roliga grejer i samtiden? Vad tynger Calle och vad är han lycklig för just nu?Vad är Fredrik ledsen för och vad ger honom hopp om framtiden? Frågorna är många och svaren får ni allihopa!Vi älskar er! Tack för att ni lyssnar! 
 • 64. Lista på grejer tjejer gör

  33:06
  Fredrik har en lång lista på grejer som tjejer gör och Calle har tittat på en ny dokumentär om män på svt och förfasar sig så.
 • 63. Malin Berghagen: ”Min döda vän passade bra att använda i reklam” (Teaser)

  11:13
  OBS!!! För hela avsnittet stötta oss på https://www.patreon.com/gottsnackFredrik är skör och börjar gråta av tanken på männnen som räddat hans liv. Malin Berghagen använder sin döda vän i sponsrat samarbete och Johar Bendjelloul tappade humöret fullständigt när han intervjuade Chang Frick i lördagsintervjun. Vad gör det med förtroendet för public service?
 • 62. Woke-virus i Last of Us

  42:33
  Vi förfasas över exploateringen av tiktok-ikonen Gräddrumpan och uthängningen av SD-profilen Pontus Perssons snusk-chattande. Hur långt är det rimligt att gå för att göra ner sina politiska motståndare och är det moraliskt försvarbart att göra innehåll av människors misär för att få visningar? SD:s neutrala nyhetskanal Riks har analyserat woke-sjukan i Hollywood i allmänhet och Last of Us i synnerhet. Vi vi analyserar analysen. Var går egentligen gränsen mellan konstnärlig frihet och politisk propaganda och vad tycker Riks om dialogen och karaktärerna i serien?