Share

cover art for #29 Kycklingjakt, och den åtalade expresidenten.

såseriöst.se

#29 Kycklingjakt, och den åtalade expresidenten.

Season 1, Ep. 29

More episodes

View all episodes

 • 1. #01 Testar utrustningen (första försöket)

  19:58
  Daniel och Jonas har möjlighet att göra egen pod. Lyssna och fundera på om detta är någonting som de skall hålla på med.
 • 2. #02 Testar utrustningen (andra försöket)

  51:06
  Återigen försöker dessa två vilsna radiorösterna bemästra tekniken.I detta avsnitt får vi höra när dom diskuterar en bok och misslyckas i köket.
 • 3. #03 Barnpilot?

  01:08:09
  En veritabel odyssé i våra hjältars barndom samt deras irrfärder mellan hur det var när de var små-vuxna och hur de upplever att barnen har det nuförtiden. Allvar blandas med hysteriska hyss historier och en Västerbottnisk limerick med polisiära inslag!
 • 4. #04 After-podd

  01:08:50
  Jonas och Daniel lyckas klämma in ett after-podd avsnitt där bland annat politiska tankar och åsikter kring det demokratiska systemet diskuteras. En digital svärburk bör införas för Daniel och Jonas får en ursäkt för att Daniel räcker ut tungan åt honom. Även här presenteras en Västerbottnisk limerick som icket uppskattas av herr Ternestål.
 • 5. #05 Moderskeppet

  01:00:09
  Daniel och Jonas får finbesök i studion, en ny limerick levereras om en Västerbottnisk ort!Utomjordiska relationer diskuteras och dessa tre skarpa hjärnor försöker utröna hur utomjordiskt liv kan se ut och vart vi ska åka när vi själva sätter oss i moderskeppet och drar iväg ut i rymden. Häng med!
 • 6. #06 Försäkringsskada

  01:12:34
  Resan ute i galaxerna fortsätter och Sara hänger fortfarande med, ska Daniel få komma ut från toan eller är han för evigt fast med kungen inne i moderskeppets dass. Det diskuteras allt ifrån hur man inreder sitt rymdskepp till huruvida konflikter existerar eller om vi skapat de? Vad mer kan hända i ett rymdskepp med tre gränslösa jordlingar!?
 • 7. #07 Daniel Balboa

  01:08:05
  En ny bekanskap gör entré i podden! Linda Dahlgren gästar oss och utmanar Daniel på ett oväntat sätt. Det diskuteras friskt kring det mesta och det serveras även denna gången en Västerbottnisk limerick.
 • 9. #08 Att äta ett barn

  01:11:00
  Att äta ett barn.... En extremt djupgående analys av ett litterärt mästerverk presenteras, en känsla av att allt hänger ihop uppenbarar sig. Vem hade trott att våra hjältar också kunde synas på Facebook? Äventyren utan mål och rimlighet fortsätter och får även den oinvigde att dra på smilbanden!
 • 11. #09 Snökaos och tågen går som på räls...

  01:04:04
  Daniel kräver en expeditionsledares avgång samtidigt som han byter totemdjur och fasaner som inte funnits på 140 år finns igen! Jonas och Daniel utforskar tågens historia och frånvaron av tillförlitlighet på ett system som har "några" år på nacken. Tankarna strövar även söderöver då det visade sig att Jon Snow hade rätt i Game of Thrones, "Winter is coming!". Grundlagsändringen diskuteras och vad får man egentligen säga om andra nationers angelägenheter nu? Limerick kring Hörnefors presenteras och en djupgående analys kring Alfons och Milla presenteras där Jonas lyckas med konststycket att lägga orden på ett putslustigt sätt kring författarinnan.

Comments