Sänd

 • 41. Ep 41: mellansnack om Mike Pliavachi

  57:11
  Carl-Henric har sett filmen som skakar den karismatiska frikyrkligheten, och förfäras. Vi undrar vidare över hur profetior ska kunna framföras på ett bra sätt i församlingen och vad gick egentligen fel i ledarskapet hos pingst Sverige?
 • 40. Ep 40: Eric Schüldt om myter och mysterier...

  01:00:51
  Han är mister myter och mysterier, men till slut knockades han av det största mysteriet och lät det omfamna honom. Eric Schüldt berättar i Sänd. Samtalet om kärleken till sagans värld, frikyrkoauran på Bjärka säby och varför han konverterade till katolicismen.
 • 39. Ep 39: Är frikyrkan en hederskultur?

  51:11
  Vad menar myndigheten som säger att frikyrkan är en hederskultur. Och tänk om det ligger nåt i det? Mellansnack med Sändarens Robert Tjernberg och Alphas Carl-Henric Jaktlund är tillbaka.
 • 38. Ep 38: Björn Wiman om att avskaffa och återinföra helvetet

  01:00:13
  DN är kända för att ha avskaffat helvetet i Sverige. Men är nuvarande kulturchefens öppenhet mot det teologiska samtalet så stort att han kan sägas ha återinfört det? Ett svindlande samtal om tro, liv och antisemitism med Björn Wiman, kulturchef på Dagens nyheter.
 • 37. Ep 37: Charlotte Rörth om att förlora sitt barn i självmord

  01:09:00
  Hon är skeptikern som mötte Jesus och fick hela livet omskakat. Men mitt i allt förlorade hon sin son. Möt Charlotte Rörth i Sänd. Samtalet avsnitt 37
 • 36. Ep 36: Mellansnack med Jakob Olofsgård

  49:09
  Tycker Equmeniapastorn och riksdagsledamoten Jakob Olofsgård (L) verkligen att det är så klokt när partikollegor uppmanar den egna kyrkan att sluta döpa? Och varför brinner han så mycket för att man ska få byta kön efter eget tycke? Avsnitt 36 är här.
 • 35. Ep 35: Är det alltid fel med vapen, Lotta Sjöström Becker?

  01:12:12
  Är det alltid fel att använda vapen, vad säger vi i så fall till Ukraina och hur uppnås fred om vi hamnar i krig? Kristna fredsrörelsens generalsekreterare Lotta Sjöström Becker får svara på de omöjliga frågorna i Sänd.
 • 34. Ep 34: Dagens ungdom

  01:04:23
  Har ungdomar tappat tron på demokratin och klimatarbetet, och varför är politikerna som underhållare? Årets första mellansnack, denna gång med Equmenias generalsekreterare Marcus Lind som gäst.
 • 33. Ep 33: Niklas Piensoho

  01:14:32
  I säsongspremiären av Sänd:aren möter Robban Tjernberg pingst - eller är han Equmenia(?) - pastorn Niclas Piensoho, för att prata om att brottas med tvivel och att ha blivit förslagen till Kyrkoledare i Equmeniakyrkan.
loading...