Share

cover art for Samuels traume (3:4)

Samuel trenger hjelp

Samuels traume (3:4)

Season 1, Ep. 3

Hvordan kan vi gi best hjelp til barn som har opplevd ting vi knapt kan forestille oss? Samuel vokser opp i en landsby i Afrika, og som tiåring blir han tvunget til å delta i krig. Hvordan påvirker dette livet hans videre og er det mulig å komme over det? 

More episodes

View all episodes

 • 2. Når hjelpen går galt (2:4)

  01:01:05
  Samuel starter sitt nye liv på institusjon, men etter en voldshendelse på fotballbanen, blir han en kasteball mellom institusjoner. Men hva skal hjelperne gjøre når Samuel en kveld truer dem med kniv? Så skjer det noe som redder fremtiden til Samuel.
 • 1. Samuel trenger hjelp (1:4)

  54:00
  En dag skjer det noe på skolen som gjør at Samuel absolutt ikke kan reise hjem til faren igjen. Hvorfor har ingen oppdaget volden fra faren tidligere? Hvordan kan et barn komme på skolen fullt av blåmerker, men allikevel nekte for at det er pappa som har gjort noe når helsesykepleier spør?
 • 4. Det betyr veldig, veldig, veldig, mye (4:4)

  41:53
  Barn som er utsatt for omsorgssvikt og traumer er overlevere og fortjener at vi gir den beste hjelpen vi har. Men noen ganger gjør hjelpen alt mye verre. Hva kan vi lære av Samuels historie og hva trenger han og andre med lignende erfaringer for å leve videre med det vonde? Er det håp?