Share

Samtal i min Husbil

Häng meee vet ja!


Latest episode

 • 4. Kristen Mysticism - DEL 4

  55:16
  Jag pratar om hög och låg status gentemot Gud/egot. Är allting en illusion?Vi kan se allting från två perspektiv - illusionens perspektiv eller Guds perspektivVad är egentligen Gud? "Gud är endast ett lockbete..." - Denis Vasse Varför behöver vi en personifierad Gud...

More episodes

View all episodes

 • 3. Kristen Mysticism - DEL 3

  39:13
  Hur kan vi använda orden och språket för att nå det ordlösa? Hur kan vi vara syndare och "fullkomliga som Fadern i himmeln" samtidigt? Vad betyder synd? Och återkommande... Vad finns det för brister inom den "vanliga" Kristendomen. HÄNG MED!
 • 2. Kristen Mysticism - DEL 2

  33:11
  Varför kan det finnas ett syfte med att smalna av, att låta Gud endast få finnas i ett fåtal ting? Avsmalning skall alltid leda till bredd! Ska vi landa i att Gud (kärleken) är allsmäktig och finns i allt?
 • 1. Kristen Mysticism - DEL 1

  30:19
  Välkommen att lyssna på mitt första avsnitt om Kristen Mysticism. Jag ger en liten introduktion till ämnet och talar fritt om hur det ständigt påverkar mitt liv.
 • 32. Avsnitt 32 - DEL 3 av 3 - "Nea Ringdahls Livshistoria"

  01:24:56
  Tack till Nea Ringdahls, som har öppnat upp sig och berättat för oss om sin makalösa livshistoria. Tack Nea... Du är underbar! Och tack till er som lyssnat igenom de tre delarna. Ni är också fantastiska. Låt oss fortsätta dela, fortsätta vara våra ärliga jag. /Jonas
 • 31. Avsnitt 31 - DEL 2 av 3 "Nea Ringdahls Livshistoria"

  01:00:40
  Vi får fortsätta lyssna på Nea Ringdahls livshistoria, om tiden i USA och om tiden i fängelset. Häng med!
 • 30. Avsnitt 30 - DEL 1 av 3 "Nea Ringdahls livshistoria"

  58:34
  Neas livshistoria är otrolig, det var återigen en sådan där livshistoria som greppade tag i mig och ruskade om mig och hänger kvar än idag, snart en månad efter vårt möte. Det här är del ett av tre i Nea Ringdahls livshistoria. En livshistoria som berättar att man kan vara nykter från droger i nio år, utan att tillfriskna. En livshistoria som berättar hur snabbt allt kan vända, och alldeles plötsligt så sitter man där, i ett fängelse i USA.