Share

Säljpodden

Podcasten för dig som är säljare, säljchef, marknadsförare eller företagare


Latest episode

More episodes

View all episodes

 • 224. 224. Fungerar verkligen kalla mail och konvertering på LinkedIn? En av Sveriges främsta på "Säljande texter", Frida Roback, ger oss hennes bästa tips

  31:22
  Idag har vi med oss en expert på att skriva säljande texter, copywritern Frida Roback. Frida är en person Leonardo slaviskt följt på LinkedIn sedan han först fick upp henne i sitt flöde. En förebild inom säljande texter!En av sakerna som att hon sticker ut är att hon både är stjärna på marknadsföring och sälj. Som inte minst bevisas genom att hon under sin första månad som egenföretagare fick in två av Sveriges största fastighetsbolag som kunder. Via mail! Och idag hjälper hon drivna företagare och säljteam att få nya kunder och leads - genom att skriva säljande texter på Linkedin och via mail".Trevlig lyssning!
 • 223. 223. Kanske Sveriges mest bokade föreläsare inom AI, Amer Mohammed, berättar om hur säljare behöver anpassa sig till det som kommer

  37:02
  Idag har vi med oss Amer Mohammed, en av Sveriges mest bokade föreläsare inom AI, Artificial Intelligence, och hur säljet påverkas och kommer att påverkas av dess framfart.Han beskriver sig själv som en programmerare, nörd och entreprenör som kraschat bolag, lyckats sälja bolag, varit en av världens bästa World of Warcraft spelare, hjärnan bakom Stena Lines AI satsningar innan AI blev det buzzwordet det är idag och räddat Coop från total nedstängning efter den stora IT attacken 2021.Idag flitig föreläsare, senior rådgivare och investerare.Han besöker Säljpodden för att hjälpa oss förstå hur våra säljorganisationer och säljare kan behöva anpassa oss till det som sker i omvärlden. Leonardo utlovar också sina tre bästa tips på AI-verktyg säljare kan använda för att öka sin försäljning.Trevlig lyssning!
 • 222. 222. Rufus Wiena - Från coaching av presidenter till samarbeten med världsmästare i minne. Idag går vi igenom hans 3-stegsmetod för maximal prestation.

  50:28
  Rufus Wiena gästar oss i dagens avsnitt. En välkänd expert på minnesträning, fokusträning och strategier på att läsa av och styra sin publik. Oavsett om det är ett 1-1 möte eller en show framför tusentals personer. Han har haft möjligheten att både träffa och arbeta med storheter som världsmästaren i minne, Jonas von Essen, till USAs fd president Donald Trump och Mexikos regering.I dagens avsnitt får vi chansen att höra Rufus story och även få konkreta tips på allt ifrån hur vi kan arbeta med mental träning inom säljyrket till vad folk gör runt om i världen som behöver sälja för att överleva. Trevlig lyssning!
 • 221. 221. Han sålde för 36 miljoner under ett år! Mehrdad Zarvani är toppsäljaren som tagit rekryteringsbranschen med storm

  40:03
  Idag har vi med oss en högpresterare utöver det vanliga.På ett av Sveriges mest välkända rekryteringsbolag, Bravura, sålde han för fler miljoner än någon annan gjort under ett budgetår (36 miljoner!). Och under pandemin ledde han ett säljteam som drog in över 250 miljoner i nya affärer.I dagens avsnitt berättar Mehrdad Zarvani några av hemligheterna bakom hans framgångar och ger oss konkreta säljtips vi kan nyttja för att stänga fler affärer.Trevlig lyssning!
 • 220. 220. Anders Koppel, VD på miljardföretaget Solar Sverige om vad som särskiljer framgångsrika säljare från andra

  36:30
  VD på Solar Sverige, ett av Sveriges mest välkända bolag som omsätter närmare 4 miljarder kronor intervjuas i dagens avsnitt av Säljpodden.Anders har arbetat som säljdirektör på flera välkända företag och brinner verkligen för säljyrket.Vad definierar en toppsäljare enligt Anders?Vilka är det största misstagen säljare har gjort när de försökt sälja tjänster och produkter till honom?Vilka är hans bästa säljtips? Dessa frågor och många fler får vi svar på i dagens avsnitt av Säljpodden!
 • 219. 219. Toppsäljaren, entreprenören och koncernchefen för Jobtip, Ali Farshid, ger sina bästa säljtips

  44:32
  Efter att ha varit toppsäljare på flertalet storbolag, bl.a. Student Consulting och Eniro, spenderade Ali Farshid sin tid med att bygga upp säljteam på snabbväxande företag.Idag jobbar han som koncernchef för Jobtip gruppen, en koncern som gått från noll till snart 100 miljoner i omsättning under de senaste åren.Hur kommer det sig att Leonardo anser Ali vara "en av de tre bästa säljarna som någonsin pitchat för mig"? Vilka är de viktigaste egenskaperna för en säljare att bemästra och vilka misstag ska man undvika? Mer om detta i dagens avsnitt av Säljpodden!