Share

Säleet auki

Kahden uskovan nuoren mehukkaita mietintöjä.


Latest episode

 • 9. Vapaaehtoistyö

  35:29
  Tässä jaksossa keskustelemme vapaaehtoistyöstä ja vertailemme toistemme kokemuksia. Mitä Raamattu kertoo auttamisesta? Miksi vapaaehtoistyötä kannattaa tehdä ja mitä mahdollisia riskejä siinä on? Tervetuloa mukaan pohtimaan sekä kuuntelemaan!

More episodes

View all episodes

 • 8. Tuomitseminen

  28:10
  Me kaikki koemme tuomitsemista puolin ja toisin. Mitä mahdollisia ongelmia tässä on Raamatun näkökulmasta? Miten meidän tuomitseminen eroaa Jumalan tuomitsemisesta. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan!
 • 7. Miten paljon Raamattua tulisi tutkia?

  49:05
  Tässä jaksossa vieraanamme on Mikkelin Vapaaseurakunnan pastori Hannu Hietaniemi. Keskustelemme hänen kanssaan Raamatun tutkimisesta ja avaamme aiheeseen liittyen useita erilaisia näköaloja. Voiko olla uskova, vaikka Raamattu ei kiinnostaisikaan? Miten Raamatun lukeminen kannattaisi aloittaa? Tervetuloa mukaan!
 • 6. Miten suhtautua viihteeseen?

  38:40
  Tässä jaksossa keskustelemme viihteestä ja sen eri muodoista sekä siitä, miten viihteeseen tulisi suhtautua. Mitä mieltä olemme esimerkiksi sotapeleistä ja metallimusiikista? Miten viihdettä tulisi rajoittaa ja miten se vaikuttaa meissä? Tervetuloa mukaan!
 • 5. Uskonkriisi

  22:51
  Tässä jaksossa puhumme uskonkriisistä eli siitä ajasta kun kyseenalaistimme kaiken. Mikä aiheutti meissä epävarmuutta, kuinka pääsimme siitä yli ja miten tämä on vaikuttanut meihin myöhemmin? Tervetuloa mukaan!
 • 4. Miksi rukoilemme?

  30:04
  Tässä jaksossa puhutaan rukouksesta! Pureudumme omiin kokemuksiimme sekä keskustelemme miten ja miksi rukoilemme.Tervetuloa mukaan!
 • 3. Mehukkaita kirkkomuistoja

  18:38
  Parhaita leirimuistoja, toistuvia ylistysbiisejä ja ehtoollisen kirjoittamattomia sääntöjä. Tässä jaksossa pureudumme upean vieraan kanssa mehukkaisiin muistoihin.