Share

Rosmalm & Steinsvik

Anna och Helena reflekterar över snackisar i sociala medier och avhandlar ett par andra superviktiga ämnen (enligt dem). Rosmalm & Steinsvik är en podd om livet i stort med ämnen som berör de flesta angripna på ett lättsamt sätt.


Latest episode

 • #22. Ålderskris

  27:34
  Efter ett ganska långt uppehåll är Anna och Helena tillbaka med ett fullmatat avsnitt. Vad har hänt sen sist? Anna och Helena diskuterar ålderskriser, renoveringar, vårkänslor, politik, lite sport och andra superviktiga ämnen.

More episodes

View all episodes

 • #21. Det där med influencers

  43:02
  Vad är egentligen en influencer? Är Helena och Anna influencers? Vad behöver man veta om influencer marketing? Helena och Anna bjöd in Linda Hörnfeldt som är grundare och VD hos Influencers of Sweden för att reda ut begreppen. Och kanske den absolut viktigaste frågan avhandlades också - hur uttalar man egentligen Domus? Alltså det gamla varuhuset...
 • #20. Brittsommar

  32:03
  Hösten innebär renovering för Anna och vansinnigt många val som kommer med en renovering. Helena och Anna diskuterar renovering över lag och problematik som kan uppstå i dessa situationer. Och om de fick välja fritt, var skulle de då bo? Hösten är på ingång och Anna och Helena tipsar om deras favoritserier och går igenom höstens tillfällen till att fira. Och de försöker också reda ut varför det heter brittsommar. Kan Britt Ekland ha något med det att göra? Ett fullmatat avsnitt med livets viktiga frågor.
 • #19. Marklyft, gymskräck och det där med motivationen

  36:43
  VECKANS GÄST: Thomas Skoglund @coach_ tsc. Rosmalm och Steinsvik gästas av Thomas som är en av Sveriges främsta personliga tränare. Thomas tränar många av Sveriges kändisar. Ta del av träningstips, diskussioner kring hopplösa fall (Anna), få svaret varför du kan sluta med situps (äntligen!) och hur Thomas lyckades bli offentligt avrättad i sociala medier av Soran Ismail. Och kan det vara så att även om man är PT så är inte alla dagar på gymmet superkul, Anna och Helena reder ut om även personliga tränare är mänskliga.
 • #18. Skinnslajm

  28:24
  Anna och Helena är tillbaka efter sommaruppehållet och korar årets sommarplagg, pratar om skinnslajm samt reflekterar över upplevelser som sommaren 2016 bjöd på. Hösten är på intåg och kanske är det rätt tid för att göra förändringar. Helena och Anna resonerar kring det här med att göra förändringar. Och om man fick en kunskap liksom gratis, utan att studera, vad skulle man välja då. Och vitt plack i hjärna är det något man behöver fundera på?
 • #17. Lyckan finns i molnen och i Sunne

  40:55
  Sommaravslutning för Rosmalm & Steinsvik. Anna och Helena summerar vad som har hänt de senaste två veckorna. Och det har hänt saker. Tjohoo! Dessutom välkomnar Helena och Anna en underbar gäst som rest hela vägen från Sunne för att berätta hur man lämnar problem i livet bakom sig och hur man lever i det berömda nuet. Ta del av tipsen och bli problemfri till hösten. Typ. Glad sommar <3
 • #16. Starstrucked

  27:20
  Studenttider igen. Anna och Helena minns sina studenttider och Anna är sugen på att åka flak. Varför tappade Helena kjolen på NK? Helena blir starstrucked och då föds en lysande programidé för TV. Anna har gjort ett inköp hon länge har önskat men nu vill hon ha mer. Och hur går det med bikramyoga egentligen?