Rock Dudes - PODCAST

Share

Rock Dudes #82 - MovieZine (Alexander Dunerfors, Annika Andersson) - (Swe)

Ep. 82

Välkommen till Rock Dudes #82, som gästas av den Alexander och Annika från MovieZine.

Nu är det äntligen dags för vårt första program där vi kommer djupdyka in i filmens värld. Våra gäster är från Sveriges största filmsajt MovieZine.Alexander Dunerfors (grundare och chefredaktör) och Annika Andersson (reporter och bosatt i New York) besökte vår studio för att prata om film och serier.Alexander startade MovieZine 2003, långt före sociala medier, streaming. Han hade ingen erfarenhet av det redaktionella arbetet, utan hade "bara" en stor passion för film.Annika började som reporter på MovieZine för några år sedan, innan dess hade hon bland annat jobbat 6 år på Stockholms Filmfestival.

Vi pratade mycket om MovieZines utveckling fram till idag. Hur det gick från en hobby till full business.Vi får även ta del av hur det går till att intervjua en filmkändis på 4 minuter, en och annan anekdot från det journalistiska vardagslivet inom filmvärlden.Helt klart ett mycket intressant avsnitt för dig som är intresserad av filmens värld.

Det här och mycket, mycket mer kan du lyssna på i Rock Dudes #82 som släpps tisdagen den 16 april 2019.

Du kan lyssna på Rock Dudes via:Podbean: http://bit.ly/rdpoddeniTunes: http://bit.ly/rockdudesitunesRSS All Platforms: http://bit.ly/rockdudesrssSpotify Podcast: http://bit.ly/rdspotifypod

Stöd podcasten Rock Dudes genom att köpa vårt exklusiva merch:Webshop: http://bit.ly/rockdudeswebshop

More Episodes